Search
Close this search box.

Niste zadovoljni s svojim telesom? Zavod ČUDOvito v ta namen prireja prav posebno delavnico

Ko se v današnjih časih človek odloči, da bo naredil nekaj dobrega za svoje telo, se kaj hitro znajde v poplavi informacij, kaj je za njega dobro. Različni strokovnjaki in mojstri na svojih področjih svetujejo, kaj naj jemo, koliko naj jemo, kolikokrat in kako naj prežvečimo, … katere vaje so dobre za nas, katere niso.

Če bi hoteli upoštevati vse nasvete, bi se kaj hitro znašli v težavah, saj si tudi nasveti znajo med seboj kar močno nasprotovati.
In kaj sedaj?

Čar je v tem, da smo si ljudje različni in nam tudi ustrezajo različne stvari … od prehrane, telesne vadbe do vsakdanjih navad. Tako bi si vsak za sebe moral poiskati tistega strokovnjaka, vadbo, prehrano, ki mu najbolj ustreza.

In ko se pri vas pojavijo vprašanja, koga izbrati, koga poslušati, kdo ima prav, nastopijo na tem mestu člani Zavoda ČUDOvito, ki vam ponujajo delavnico, ki je primerna prav za vsakogar, saj se vsebina prilagaja vsakemu posamezniku posebej. Na delavnici bo vsak posameznik lahko pridobil ogromno informacij in znanj o tem, kako se najbolje lotiti skrbi za svoje telo. Najsi bo to hujšanje, pridobivanje mišične mase, okrevanje po poškodbah, ohranjanje zdravega imunskega sistema, motnje prehranjevanja.

Vsak od nas ima le eno telo. In večinoma je le od nas odvisno, kako bomo poskrbeli zanj.

V ta namen Zavod ČUDOvito prireja delavnico v okviru delavnic Moje telo in jaz, na temo: “Moj pogled nase”

Delavnica bo celodnevna s pričetkom v soboto, 22.9.2018 ob 10. uri na Celjski cesti 10 v Slovenj Gradcu. Delavnica je primerna za vse, ki si želijo nekaj za svoje telo in zase.

Urnik:

10.00 – 10.45 : Doslej uporabljena sredstva v skrbi za moje telo

11.00 – 11.45 : Dosedanji uspehi in neuspehi

12.00 – 12.45 : Namen in cilji dolgoročnosti pri oblikovanju sebe in svojega telesa

13.15 – 14.00 : Kaj si želimo doseči in zakaj

14.15 – 15.00 Kako doseči željeno, kako sprejemati uspehe in neuspehe

15.15 – 17.00 : Oblikovanje primernih pristopov posameznikov in sprejemanje odločitev o spremembah ali nespremembah. Razprava in odgovori na zastavljena vprašanja.

Vse informacije o ceni ter prijavi na delavnico so možne pri go. Mojci na tel. 041 625 722 ali na info@cudovito.si. Prijave so možne najkasneje do 19.9.2018

Več info o dogodku: https://www.facebook.com/events/337963540081289/

Spletna stran Zavoda: www.cudovito.si

V Zavodu se veselijo srečanja z vami in vam želijo lepe in prijetne dni.

Dogodki