Search
Close this search box.

Nina Pušlar s koncertom navdušila zmagovalce akcije »Ni debate – v Surovino dajte stare aparate!« (FOTO)

Učenci iz Osnovne šole Vuzenica in Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd so danes uživali ob koncertu znane slovenske pevke.

Oktobra je v občinah Koroške regije potekala velika ozaveščevalno – nagradna akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opreme. V akciji »Ni debate – v Surovino dajte stare aparate!« so sodelovale osnovne šole koroške regije. Z neverjetnim končnim rezultatom 498.302 je po številu točk zmagala OŠ Neznanih talcev Dravograd, največ materiala po številu učencev pa je zbrala OŠ Vuzenica (2.005,42 točk/učenca). V akciji so zbirali vse, kar je priključeno na elektriko in vse, kar se napaja na baterije.

Nina Pušlar je obiskala učence OŠ Vuzenica in OŠ Neznanih talcev Dravograd.

Danes pa so učenci uživali ob nagradi, ki so si jo prislužili. Organizatorji nagradne akcije so jim pripravili pravo novoletno zabavo, koncert priznane slovenske pevke Nine Pušlar. Zabava je najprej potekala v telovadnici OŠ Vuzenica, kasneje pa še v OŠ Neznanih talcev Dravograd. Nina Pušlar je s svojim kitaristom poskrbela za neverjetno vzdušje in tako poskrbela za nepozabno dopoldne. Učenci, učitelji in ostali zaposleni so uživali ob njenih največjih hitih kot so: Poljub na klopci, Lepa si, Pozdrav z ljubeznijo, Ta svet ne zna živet, Svet je tvoj, To mi je všeč. Pevka pa je ob koncu učencem delila tudi avtograme.

TAKO SO UŽIVALI UČENCI IZ OSNOVNE ŠOLE VUZENICA:

Akcijo sta organizirala podjetje Surovina d.o.o. in družba ZEOS d.o.o. (Life projekt Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj) v sodelovanju s Koroškim Radiem.

Katere Koroške šole so še tekmovale v akciji in kako uspešne so bile si lahko pogledate v prispevku: Znani zmagovalki in praktični nagrajenci akcije »Ni debate – v Surovino dajte stare aparate« (FOTO).

VIR: Surovina

Dogodki