Search
Close this search box.

Nepozabni utrinki koncerta ob materinskem dnevu v Domu starostnikov Črneče (FOTO)

Ob materinskem dnevu so v Domu starostnikov Črneče pripravili glasbeni večer. To je bil večer, posvečen vsem čudovitim materam, ki nas vsak dan obdajajo s svojo ljubeznijo, močjo in modrostjo.

Koncert z Etno skupino Črički je bil pravo glasbeno doživetje, polno čustev in topline. S svojimi melodijami in pesmimi poskrbeli za nepozabno vzdušje.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili tudi Etno skupini Črički in Anini Mavrici za njihovo velikodušno gesto – donacijo rožic, s katerimi so razveselili vse matere v občinstvu. Njihova gesta je dodala poseben čar in toplino večeru, obenem pa poudarila pomen Materinskega dneva,se zahvaljujejo v Domu starostnikov Črneče.

“Materinski dan je bil in je še vedno priložnost, da izkažemo svojo hvaležnost in spoštovanje do vseh mater. So prave junakinje, ki vsak dan dajejo vse od sebe za svoje otroke. Zato se vsem materam znova in znova zahvaljujemo za njihovo nesebično ljubezen in žrtvovanje,” sporočajo.

Materinski dan je poseben trenutek, ko se ustavimo in izrazimo svojo ljubezen do vseh mater. Naj bo ta ljubezen in hvaležnost prisotna ne le danes, temveč vsak dan v letu.

Vir: Dom starostnikov Črneče

Fotogalerija

Dogodki