Search
Close this search box.

Po objavi fotografij v javnosti, ograjo utrdili

Spomnimo …

13. novembra je Žiga Šerbinek na FB-strani Prevaljčanov izrazil zaskrbljenost. Ograja na pokopališču Barbara, ki je bila postavljena na predlog enega izmed obiskovalcev pokopališča v mesecu septembru, je zbodla kar nekaj obiskovalcev, zato smo se po odgovor, kako in kdaj bo opravljena sanacija, obrnili na Občino Prevalje. Prejeli smo odgovor direktorice JKP LOG gospe Mete Tasič Bukovec, ki vam ga posredujemo v celoti …

Na pokopališču Barbara smo obnovili eno izmed glavnih stopnišč v mesecu septembru. Namesto dotrajanega kamna smo položili betonske teraco plošče. Nekaj teh plošč nam je ostalo. Na pobudo enega izmed obiskovalcev so delavci JKP LOG na stezo/bližnjico med starim in novim delom pokopališča položili te plošče in za lažji prehod postavili še ograjo. Zadevo smo uredili dobronamerno za izboljšanje varnosti prehoda, ki so si ga ljudje ustvarili sami.

Danes smo ograjo, ki se je zaradi mehkega terena na brežini razrahljala, utrdili. Zagotovo pa je, da bi zadevo popravili že prej, če bi občan, ki je tako vestno problem objavil na spletu, obvestil raje nas.

Za pripombe in predloge smo zmeraj odprti.

Lep pozdrav,

Meta Tasič Bukovec, direktorica JKP LOG

 

Župan Občine Prevalje, dr. Matic Tasič, je v intervjuju, ki smo ga objavili 15. novembra 2018, na vprašanje o tem, kaj meni o mnenjih, predlogih, pobudah in pohvalah v pride delovanja Občine, dejal:

Glas ljudstva je izjemno pomemben, mnenja, pobude, ideje, predlogi … so tudi del reševanja vsakdanjih problemov in investicijskega načrtovanja in so za nas vse izjemno pomembni, pa naj pridejo preko FB, Twitterja ali pa direktno.