Nekatere trgovine spet odpirajo svoja vrata

Vlada je 19. novembra na seji na Brdu pri Kranju za sedem dni podaljšala zaprtje nenujnih trgovin. S strani vlade danes novih odločitev nismo prejeli, so pa tako iz podjetja Baby center kot iz Pikapolonice sporočili, da se njihove prodajalne spet odpirajo.

“Drage nosečke, mamice, očki, babice in dedki, obveščamo vas, da s torkom, 24. 11. 2020, delno odpiramo 12 prodajaln Pikapolonica za nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke. Obiščete nas lahko na 12 lokacijah po Sloveniji od ponedeljka do sobote med 10. in 18. uro,” so zapisali na spletni strani omenjene prodajalne

Možen je nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke, kot so hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače. Ostalih izdelkov zaenkrat ni mogoče kupiti v prodajalni. Naročite jih lahko na pikapolonica.si ali po predhodnem telefonskem naročilu v poslovalnici. V trgovini je možno plačilo tudi z darilnimi boni Pikapolonica. Prodajalne Pikapolonica zdravje najmlajših, vas in naših zaposlenih postavljamo na prvo mesto, zato smo upoštevali vse NIJZ ukrepe in navodila,” so še navedli.

“Z veseljem vas obveščamo, da so od torka, 24.11.2020ponovno odprte vse naše trgovine (razen poslovalnice Ljubljana Nama),” pa so navedli na spletni strani Baby centra. Kjer so dodali, da bodo trgovine do nadaljnjega obratovale v omejenem obsegu, kar pomeni, da bo možen samo nakup najnujnejših izdelkov za dojenčke in malčke (hrana, različni pripomočki za hranjenje, nego in zdravje, plenice, kozmetični izdelki in igrače), so še pojasnili.

Prodaja ostalih izdelkov trenutno ni dovoljena. Naročite jih lahko v naši spletni trgovini ali po predhodnem telefonskem naročilu v poslovalnici. Spletna trgovina tudi vnaprej še vedno deluje nespremenjeno, prav tako lahko naročila še vedno oddate v poslovalnici tudi preko telefona in izvedete osebni prevzem predhodno naročenih izdelkov v poslovalnici. Aktualne obratovalne čase in kontakte trgovin najdete TUKAJ,” so še pojasnili.

*Prvotno smo imeli objavljeno 11 prodajaln Pikapolonica, danes (24. 11. 2020) pa so iz podjetja sporočili, da jih odpirajo 12.