Search
Close this search box.

Nedelja oblačna s plohami in nevihtami

Danes bo precej oblačno s plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše v vzhodni Sloveniji. Jutri bo dokaj sončno in povečini suho.
Fotografija je simbolična

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, tudi posameznimi nevihtami. Več dežja bo na vzhodu, več sonca pa na Primorskem. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem ob šibki burji do 25 °C.

Ponoči se bo postopno zjasnilo, do jutra bo ponekod po nižinah v notranjosti nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14 °C.

Jutri bo dokaj sončno, čez dan bo nastalo nekaj spremenljive oblačnosti. V zahodni Sloveniji bo možna kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta. Najvišje temperature bodo od 21 do 26 °C.

Obeti

V torek se bodo krajevne padavine od zahoda postopno razširile nad večji del države. Vmes bodo tudi nevihte.

V sredo bo sprva precej oblačno, rahel dež bo povsod ponehal. Čez dan se bo jasnilo.

Vremenska slika

Nad severnim Balkanom se zadržuje višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka in tudi pri nas povzroča nestanovitno vreme.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo v krajih zahodno od nas povečini sončno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, tudi posameznimi nevihtami.

Jutri bo deloma sončno, v hribovitem svetu bo popoldne nastalo nekaj kratkotrajnih ploh ali neviht.

Biovreme

V nedeljo bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki nekoliko slabšega počutja, povečanega notranjega nemira, razdražljivosti, motenj v spanju. Zvečer bo vremenska obremenitev začela slabeti. V ponedeljek bo vpliv vremena na počutje ugoden in vzpodbuden.

Vir: ARSO

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Danes bo precej oblačno s plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše v vzhodni Sloveniji. Jutri bo dokaj sončno in povečini suho.