Ne zamudite sejma rabljenih učbenikov Mladi Mladim

Vabljeni na sejem rabljenih učbenikov Mladi Mladim.
books-g5edcc1026_1920

V mariborskem Europarku bo to soboto, 10. 9., od 10. ure dalje potekal sejem rabljenih učbenikov Mladi Mladim. Na stojnicah pri vhodu 3 s strani Titovega mostu bodo dijaki in študentje prodajali rabljeno študijsko literaturo, šolske učbenike in knjige.

Namen sejma je v prvi vrsti mladim ponuditi učna gradiva po dostopnejših cenah, a prireditev prerašča okvire sejma. S predstavitvijo dejavnosti različnih organizacij in plesno-glasbenim programom želijo obenem pričarati lep vstop v šolsko leto in spodbujati kulturne dejavnosti.

V Europarku so prireditev pripravili v sodelovanju s Studiem 11 ter k sodelovanju povabili Mladinski kulturni center in Šolo umetnosti Atilem, ki bodo na sejmu predstavili svoje dejavnosti. Za popestritev dogajanja bo poskrbel nastop dveh plesnih šol, najmlajši se bodo lahko udeležili likovne delavnice.

Dušan Ćešič, idejni vodja projekta, želi s prireditvijo razširiti ponudbo družbeno odgovornih vsebin, ki pozitivno vplivajo na mesto. »Želimo si, da bi se sejem sčasoma razvil v kulturni festival s socialno noto, ki bi spodbujal ustvarjalnost in prispeval k razvoju mladih,« je še povedal Ćešič.

FOTO: Dušan Ćešič
Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.