Ne zamudite roka za vpis v Vrtec Prevalje

Vpis v Vrtec Prevalje (v enoti Vrtec Krojaček Hlaček in Vrtec Leše) bo potekal od 28. februarja do 11. marca 2022Vloga za vpis 2022/2023 je na voljo na spletni strani vrtca, v obeh enotah vrtca (pri oglasni deski pri vhodu) in v računovodstvu OŠ.

“Novinci morate k vlogi za vpis nujno priložiti izpolnjen vprašalnik, ki ga potrebujemo za primer preveč vpisanih otrok, ko mora o sprejetih otrocih odločati komisija,” so navedli na spletni strani vrtca.

Vlogo z vprašalnikom lahko oddate od 28. 2. do 11. 3. po pošti (priporočeno – OŠ Franja Goloba Prevalje – Vrtec Prevalje, Polje 4, 2391 Prevalje), ali po elektronski pošti na naslov mojca.polanc1@guest.arnes.si. Po predhodnem dogovoru pa tudi osebno v vrtcu pri pomočnici ravnateljice (hodnik levo pri glavnem vhodu) ali v računovodstvu OŠ

Dodatne infomacije: email: vrtec.krojacekhlacek@gmail.com, vsak dan od 8. do 14. ure na 040 509 371 (Ana Buhvald Pori).

Lahko pa se v primeru vprašanj in dilem po predhodni rezervaciji termina oglasite v vrtcu pri pomočnici ravnateljice. (Pri izpeljavi vpisa bodo upoštevali vse ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.).

Za otroke, ki so že vključeni v vrtec, boste vloge dobili v garderobne omarice prvi dan vpisa.

Vse dodatne informacije glede vpisa najdete TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije