Ne zamudite brezplačne joga vadbe v živo

Mojstrica joge obraza, ayurvedska terapevtka, učiteljica joge in maserka Barbara Lenart, ki se je v času krize odločila izvajati "Online jogo", bo jutri za naše bralce pripravila brezplačno 30-minutno online jogo.

Učiteljica joge vabi predstavnice nežnejšega spola vseh starostnih skupin, saj bo vadbo prilagodila popolnim začetnicam. Namenjena bo sprostitvi, umiritvi ter ohranjanju funkcionalnosti in gibljivosti telesa, ne glede na to, kakšno je vaše trenutno počutje. “S pravilno vadbo boš zagotovila telesu vse tiste premike, ki jih med vsakdanjimi opravili ne izvajaš, so pa nujno potrebni za dolgoročen vpliv na zdravje kosti in mišic. Najpomembnejši pa so občutki, ki si jih deležna po sami vadbi. Mirnost, sproščenost, spokojnost in val sveže energije, ki te bo napolnil za prihajajoče dneve,” pove.

Vadbo si boste lahko ogledali v živo na pametnem telefonu, tablici, računalniku ali na pametnem televizorju s pričetkom ob 17. uri.

Barbara Lenart je učiteljica joge in ajurvedska terapevtka. Pravi, da jo joga spremlja že od osnovne šole, aktivno pa jo uči že skoraj 10 let. “Za mano je veliko čudovitih joga vadb, na katerih sem spoznala mnogo čudovitih žensk/jogijk in vesela bom, če se tej družinici pridružiš tudi ti,” povabi in doda, da ji je sicer najljubše, ko se z svojimi “učenkami” sreča v živo in dvorano napolnijo s pravo jogijsko energijo. Glede na aktualno situacijo, pa je izvajanje vadb prilagodila. “Ker sem si želela, da nam okoliščine ne odvzamejo rednih vadb, sem se odločila, da ponudim vadbo preko spleta, iz moje v tvojo dnevno sobo,” še doda sogovornica. Za vadbo doma pa ne potrebujete drugega kot joga ali kakšno drugo blazino ter udobna športna oblačila.

Več informacij o dogodku najdete tukaj.