Search
Close this search box.

Ne pozabite, jutri je dan za Smoke Fest na Ravnah

Grajski park na Ravnah na Koroškem bodo v nedeljo, 9. junija 2024, zadimili udeleženci Smoke Festa Koroška.

Ste ljubitelj dobrot, pripravljenih na žaru z ogljem? Se radi zazibate v ritmih country glasbe? Radi dan preživite v dobri družbi na prostem? Potem je Smoke Fest Koroška pravi dogodek za vas!

Smoke Fest Koroška, v organizaciji Zavoda Ma-Kole, v sodelovanju s Koroškim Čili klubomZavodom GočtanZKŠTM in Občino Ravne na Koroškem, je ljubiteljsko tekmovanje, na katerem se bodo prijavljene ekipe spopadle v peki na žaru na oglje. Ta dogodek je le en od štirih Smoke Festov, katerih skupni seštevek bo na koncu sezone prinesel skupnega zmagovalca in ekipa, ki bo prejela največ točk iz vseh tekmovanj, bo prejela tudi nagrado. Prav tako pa bo nagrajen tudi zmagovalec vsakega Smoke Festa posebej. Zato tudi na Ravnah najboljše žar mojstre čakajo krasne nagrade.

Na dogodku bodo sodelovale ljubiteljske ekipe, ki bodo pripravljale vsaka svoje dobrote z žara.

Poleg prijavljenih ekip, ki bodo za lačne želodčke preko celega dneva skrbele z vrhunskimi BBQ dobrotami, boste na dogodku deležni odličnega spremljevalnega programa s stojnicami, country glasbo, glasbenimi gosti, plesnimi skupinami in še marsičem.  

Zato si kar zapišite v koledar, v nedeljo, 9. junija 2023, ne kuhamo doma, saj se bo v Grajskem parku na Ravnah kadilo z žarov in zelo dišalo po dobrotah Smoke Festa Koroška.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Grajski park na Ravnah na Koroškem bodo v nedeljo, 9. junija 2024, zadimili udeleženci Smoke Festa Koroška.