Search
Close this search box.

VIDEO: Nastja Gabor leti na krilih ljubezni. Čisto prava zaroka na snemanju videa v Monaku

Nastja Gabor vstopa v leto 2024 z energično pesmijo 'Letim', zgodbo o noro zaljubljenem paru, katerega ljubezen ne pozna meja.

Video zanjo so posneli v mondenem Monaku, od koder so se vrnili z enim sveže zaročenim članom benda več.

“Pesem Letim je zame nekaj posebnega. Od singla “Mama” naprej delam res le tisto, kar zares čutim, da sem jaz. Besedilo in melodijo sva napisala skupaj z Luko (Basijem) in absolutno drži, da pesem kot izvajalec najbolj začutiš, če jo napišeš sam oz. s človekom ki te najbolje pozna,” pove Nastja ob izidu njene nove pesmi.

Videospot so posneli v medenem Monaku. Tja so, kot 9-članska ekipa, odpotovali za štiri dni. O samem snemanju je povedala: “Moram reči, da so takšna snemanja s pravo družbo res super, čeprav sem se na pot podala z vročino in vnetim grlom. A izgleda, da mi je klima tam odgovarjala, saj sem na snemanju ozdravela. En dan smo snemali celo v dežju in sem si mislila: ‘Pa joooj … kaj jaz delam za to pesem!? Jutri bom zagotovo obležala.’ Na srečo se to ni zgodilo in sem prišla domov popolnoma zdrava. Kar letela sem.”

“Projekta pa sem se posebej veselila še iz enega razloga: nekaj dni pred odhodom mi je moj kitarist Matevž rekel, da bi rad na snemanju zaročil svojo punco. Matevž in njegova Katarina v spotu igrata glavni vlogi poročenega para in doma je govoril, da sicer poroka ni zanj, da pa se bo potrudil odigrati vlogo moža. Na koncu je bil trenutek zaroke na plaži tako lep, da smo vsi jokali, ona pa tako srečna, da je še pred njim padla na kolena, tako da ga zdaj malo zbadamo, da ga je prehitela in je bila na kolenih prej kot on,” je opisala Nastja.

Nato je še dodala:In prav to je čar pesmi ‘Letim’: noro zaljubljen par, ki ne pozna meja, zaroka v spotu pa je pristna in iskrena, ker tudi Matevž in Katarina v odnosu letita.”

  • Besedilo: BaLu in Nastja Gabor
  • Melodija: BaLu in Domen Hudrap
  • Aranžma: Domen Hudrap in BaLu
  • Produkcija videa: Neo Visuals in BaLu

Nastja Gabor je prikupna 29-letna Korošica, ki poje že od malih nog. Kalila se je na otroških in najstniških festivalih doma in v tujini (zmage na Korajži velja, otroškem in najstniškem FeNS-u, festivali Sunčane skale, Slovenska popevka idr.).

Leta 2011 je nastopila v drugi sezoni šova Slovenija ima talent, se predstavila v Misiji Evroviziji, si med leti 2013/18 privoščila daljši glasbeni premor, potem pa redno nizala nove pesmi in v 6. sezono šova Znan obraz ima svoj glas (2022) že vstopila kot prepoznavna pevka.

Je tudi mama 5-letnega Taija in 3-letne Tie, hkrati je med družabnimi kronisti znana tudi kot zaročenka Luke Basija, sicer pa glas pesmi, kot so ‘Jaz in ti’, ‘Mama’, ‘Za tebe bi vse to ponovila’, ‘Božični čas’, ‘V najlepše kraje’, ‘Sol na rano’, ‘Na koncu vse prav se obrne’, ‘Še vedno padam nate’ … 

Tukaj pa je njena nova pesem in videospot:

Vir: Gregor Zalokar

Dogodki

Nastja Gabor vstopa v leto 2024 z energično pesmijo 'Letim', zgodbo o noro zaljubljenem paru, katerega ljubezen ne pozna meja.