Search
Close this search box.

Naslednji teden se bo odvil dobrodelni koncert za Gala

V petek, 8. novembra, bo v Urban Garden potekal glasbeni dogodek z dobrodelno noto z naslovom ‘Dobrodelni gala hip hop koncert za Gala’.

Reperji in ostali predstavniki hip hop kulture širom Slovenije so se odločili, da stopijo skupaj za dober namen in s skupnimi močmi pripravili pester hip hop dogodek. Program se bo začel v popoldanskih urah, med 15 in 18. uro, ko se bodo lahko naši najmlajši udeležili brezplačnih delavnic, v okviru katerih jim bodo mentorji predstavili različna področja hip hip kulture. Učili se bodo osnov hip hop plesa, breakdancea, osnov DJ, pisanja rim in grafitiranja.

Za dobro počutje in dobro vzdušje staršev in malo starejših otrok pa bodo poskrbeli DJi s pestrim izborom hip hop hitov. Ko se stemni, bodo oder zasedli reperji in zakurili mikrofone. Predstavili bodo svoja dela in vse obiskovalce pripravili na after party, ki se bo odvil v notranjih prostorih Urban Gardena.

Vstopnine za dogodek NI, bo pa čez cel dogodek na voljo škatla, kjer bo lahko vsak po svojih zmožnostih prispeval za nujno potrebno operacijo dečka Gala.

Na dogodku bodo pekli kostanje in s pomočjo Viol Maribor 1989 organizirali tudi licitacijo. Celoten zbran prispevek pa bo prevzela Galova družina na dan dogodka. Vsi nastopajoči in mentorji otroških delavnic se odpovedujejo svojemu honorarju, za kar so jim organizatorji nadvse hvaležni.

Nastopajoči : DAMZO & UTRIP, EMKEJ, TRIIIPLE, ZIMA, EL MAKEDONER, PA3K, ANZZHE, SEMCH, DJ CA$H, DJ ZAPE, DJ SPLIF in ostali.

Organizatorji : Samson Berisa, Damjan Damzo Praštalo, Urban Garden, Hype Up.

Vrstni red otroških delavnic in nastopajočih bodo objavili par dni pred dogodkom.

V Društvu za pomoč otrokom z redkimi boleznimi Viljem Julijan želijo pomagati šestletnemu fantku Galu, ki ima redko prirojeno deformacijo rok, za odpravo katere bi potreboval operacijo v ZDA, ki pa stane okrog 120 tisoč evrov. Marsikje po Sloveniji se zato na različne načine trudijo, da bi tudi Galova zgodba dobila srečen konec. Med drugim z dobrodelnimi koncerti.

VIR: FB Dobrodelni gala hip hop koncert za Gala

Dogodki

Več iz istega kraja