Search
Close this search box.

Nakup pohištva preko spleta je nova realnost (izkoristite kodo za popust)

S spletnim nakupom hitro in ugodno do kvalitetnega pohištva
nakup pohištva preko spleta je nova realnost

Epidemija Covida-19 je v več pogledih spremenila naša življenja, med drugim tudi način nakupovanja. 

V zadnjih dveh letih se je krepko okrepilo spletno nakupovanje, kar potrjujejo tudi podatki statističnega urada. Nakupovanje preko spleta, je postala nova realnost. 

Tovrstne okoliščine nas nagovarjajo k premišljenemu razpolaganju s časom, denarjem in energijo, zato je spletno nakupovanje optimalna rešitev tudi pri nakupu pohištva in notranje opreme.

Med najbolj priljubljenimi spletnimi ponudniki pri nas je zagotovo Salon pohištva Furnitura (https://www.salonpohistva.si). Omogočajo vam enostavno, zanesljivo in s svetovalci podprto nakupovanje kakovostnega pohištva  preko spleta. Še več! Kot sami pravijo, boste pri njih, za svoj vložek, dobili največ. 

Furnitura namreč že leta garantira 100 % najnižjo ceno v Sloveniji in je eden izmed najbolj zanesljivih  spletnih trgovcev, ki bo vsekakor razblinil vse dvome glede spletnega nakupovanja pohištva. Leta 2014 in 2015 so prejeli značko STL za najbolj zanesljivega trgovca, kar trikrat pa so bili izbrani za spletnega trgovca leta (2012, 2013, 2018).

Spletna trgovina s pohištvom

V svoji spletni trgovini se ponašajo s kakovostjo, slovensko ali tujo tradicijo in široko izbiro različnih modelov pohištva. Njihova dolgotrajna priljubljenost temelji na visokih standardih kakovosti svoje storitve in garantirano najnižjih cenah. 

Spletna trgovina si že od leta 2010 prizadeva maksimizirati nakupovalno izkušnjo pohištva preko spleta, ki bi zadostila potrebam sodobnega kupca in mu omogočila enostaven nakup ter opremljanje doma. Tako je odprti spletni salon že več let med vodilnimi spletnimi trgovinami s pohištvom in izdelki za dom in pisarno, pri nas. 

Specializirane pohištvene trgovine, med njimi tudi omenjena, si prizadevajo za širjenje mrež tujih in domačih dobaviteljev in proizvajalcev (Colombini, Hitex, Jela, Meblo, Helvetia, IMAB, Sintesi, SITAP, Eglo…), s katerimi bogatijo svojo ponudbo.

dom opremljen s spletnim nakupom pohištva
Dom opremljen s spletnim nakupom pohištva

Showroom – ponudbo si lahko ogledate tudi v živo

Furnitura je tudi edini spletni ponudnik, ki strankam nudi tudi t. i. Showroom, s pomočjo katerega omogoča ogled izbranih in najbolj prodajanih kuhinj, postelj, vzmetnic, garderobnih omar, dnevnih sob in sedežnih garnitur. 

Strankam omogoča ogled pohištvenih elementov različnih vzorcev, materialov ter strokovno svetovanje z možnostjo izrisa pohištva in prostorov, pomoč pri izbiri in oddaji naročil ter olajša dileme pri izbiri pohištvenih elementov. 

Se sliši mikavno? Showroom najdete na Letališki 32J, od ponedeljka do četrtka (8:00—18:00) ter vsak petek (8:00—16:00).

Brezplačno svetovanje

Strokovno podkovan nasvet vsekakor olajša izbiro pri nakupu pohištva. Niste prepričani, katero pohištvo izbrati? Nič zato. Izurjeni svetovalci bodo olajšali vašo nakupovalno izkušnjo ter vam s pomočjo nasvetov pomagali poiskati ugodno rešitev. Brez zadržkov se lahko s svetovalci posvetujete tudi glede spletnega nakupa večjega pohištva (kuhinje, sedežne garniture, spalnice). Svetovali vam bodo glede aktualnih artiklov v ponudbi, vašim potrebam prilagodili materiale, svetovali ustrezne proizvajalce in dobavitelje… 

Prav tako so le-ti vešči logističnih postopkov in se znanih dobavnih rokov, kar bo olajšajo vašo odločitev. Tako bo vaš spletni nakup enostaven, zanesljiv, in vaši »denarnici prijazen«.

Do brezplačnega svetovanja lahko dostopate preko telefona, e-pošte, Facebooka ali live-chata. Ne glede na to, katero možnost izberete – njihova svetovalna ekipa bo odgovorila na zastavljena vprašanja in razrešila morebitne dileme.

Koda za popust za bralce Koroških novic

Čeprav pri Furnituri garantirajo najnižjo ceno, boste v njihovi ponudbi nenehno priča še dodatnim akcijam in znižanjem cen izdelkov.  

To pa še ni vse – bralce Koroških novic čaka koda za še dodaten popust KOROSKA5, ki ob nakupu izbranega pohištva v košarici poskrbi za dodatno 5% znižanje.

Dogodki

S spletnim nakupom hitro in ugodno do kvalitetnega pohištva