Najboljše v minulem letu so razglasili tudi na Judo zvezi Slovenije. Judo klub Acron Slovenj Gradec prejel 9 priznanj (FOTO)

Včeraj je v Ljubljani potekala slavnostna podelitev priznanj najboljšim judoistom, judoistkam ter klubom za leto 2021. Udeležili so se je tudi naši judoisti in judoistke Judo kluba Acron Slovenj Gradec in domov prinesli kar nekaj priznanj.

Slavnostna podelitev je potekala včeraj v Austria Trend hotelu v Ljubljani. Priznanja je podeljevala Judo zveza Slovenije. Judo klub Acron Slovenj Gradec pa je skupno prejel kar 9 priznanj.

Najboljša judoista v letu 2021 sta Enej Marinić in Andreja Leški, najboljši klub v moški in ženski kategoriji pa je ljubljanski Bežigrad.

V posamični konkurenci so priznanja dobili: Nace Herkovič za osvojeno 2. mesto v starostni kategoriji mlajših članov, Jevgenija Gajić za osvojeno 2. mesto v konkurenci mlajših kadetinj ter Nik Pavlič za osvojeno 3. mesto v konkurenci mlajših kadetov.

V ekipni razvrstitvi so mlajši kadeti osvojili 1. mesto, ekipi mladincev in mladink sta bili drugi, ekipa mlajših članic pe je osvojila 3. mesto v skupnem seštevku točk za slovenski pokal.

Judo klub Acron Slovenj Gradec je že tretjič zapored prejel tudi priznanje za tretji najuspešnejši klub v Sloveniji. Na tretjem mestu pa so Slovenjgradčani bili tudi v skupnem seštevku točk vseh moških starostnih kategorij.

Čestitke vsem nagrajencem in nagrajenkam.

Klub se zahvaljuje vsem njihovim sponzorjem, donatorjem in ostalim podpornikom, še posebej podjetju Acron d.o.o ter očetu koroškega juda g. Bogdanu Gabrovcu.

Vir: Judo klub Slovenj Gradec, STA