Search
Close this search box.

Naj družinski izlet – Alpake tudi na Koroškem!

Ste že kdaj videli alpake? Sploh veste, kaj to je? Ne? Pa veste, da jih v Sloveniji ni veliko in da jih imamo na Koroškem? Še več, z njimi lahko opravite nadvse zanimiv sprehod in pridružijo se vam tudi na pikniku. Se sliši zanimivo?

Za vas smo pripravili nekaj izvrstnih idej, kako s svojimi malimi nadobudneži preživeti nepozabno prosto popoldne. Najsi bodo vaši najmlajši ljubitelji živali, radovedni raziskovalci ali športni navdušenci – z darilnim paketom SelectBox boste lahko skupaj našli nešteto možnosti za dogodivščine! Vaše najmlajše lahko na zanimiv izlet peljete po različnih lokacijah Slovenije. So vaši najmlajši navdušeni nad neskončnimi tobogani in igrali? So morda ljubitelji skakanja po trampolinu in si zamišljate raj, če je teh trampolinov kar 300 kvadaratov? So že kdaj skočili v pisani bazen penic? Radi raziskujejo po gozdu in bi misijo, da najdejo polhov dom, vzeli zelo resno?

Zakaj ne bi dodobra izkoristili zadnje tople dneve za fantastičen družinski izlet? Preverite, kako navdušiti vaše najmlajše in kam vse vas lahko popeljejo naslednja doživetja!

Alpacas Hill, Koroška

Kdo preprosto ne obožuje živali, sploh če so to puhaste in nadvse simpatične alpake? Če vaš otrok najbolj uživa med igranjem s štirinožnimi prijatelji, si skupaj privoščite družinski piknik ob druženju z udomačeno vrsto južnoameriške kamele na Alpaca Hill.

Ali veste kako alpake izgledajo? Pravzaprav so najbolj podobne majhni lami, cenijo jih predvsem zaradi njihove dragocene volne. Medtem, ko udomačene alpake živijo pod skrbim varstvom kmetije Novak na Koroškem, pa se avtentične alpake gibljejo v andskem visokogorju, ki sega do kar 5000 metrov nadmorske višine.

V darilnih paketih SelectBox boste našli odlično ponudbo, v kateri boste spoznali vsa podobna zanimiva dejstva o alpakah, z njimi se boste lahko sprehodili po čudoviti koroški pokrajini in se na koncu okrepčali z domačimi dobrotami.

Privoščite svojim najmlajšim poučen in zabaven izlet med travniki neokrnjene koroške pokrajine, kjer boste lahko do popolnosti izkoristili čas za svoje najdražje in spoznali eno najbolj priljubljenih živali, ljubke in razigrane alpake. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

Otroški park Bumbar, Maribor

Kako navdušiti najmlajše? Z nečim, kar obljublja veliko atraktivnosti, barv in po možnosti veliko ter zabavno maskoto! Se sprašujete, kje lahko najdete pravcato zabavo za svoje malčke? Zagotovo v Otroškem parku Bumbar, največjem pokritem otroškem parku, kjer boste zabave deležni prav vsi!

Otroci si bodo lahko dali duška na raznoraznih toboganih in igralih, manjkala ne bo niti plišasta maskota Bumbar, ki bo poskrbela za edinstveno zabavo in veseli smeh. Skupaj z animatorji vam lahko v parku pripravijo tudi nepozaben otroški rojstni dan! Ples, petje, skakanje in milijon igric, ki se jih domislijo animatorji, bodo popestrili še tako deževen dan in zarisali veselje na otroška lica.

Želite tudi vi prebuditi otroka v sebi? Preizkusite se v družinskih dvobojih ali na igralnih avtomatih. Če vam je bolj pri srcu umirjeno preživljanje časa, si lahko v Bum baru privoščite osvežilno pijačo ter od daleč opazujete, kako vaš najmlajši uživa v igri.

Ker v darilnih paketih SelectBox vedno poskrbimo, da je doživetje popolno, se ob vsem skakanju ni potrebno bati, da vas premaga lahkota, saj vam bodo v Bumbarju pripravili odlično pico, zraven pa ne bo manjkala niti osvežilna pijača. Kaj vse se še skriva v njihovi ponudbi, si lahko pogledate TUKAJ >>.

Trampolin park Gib, Ljubljana

Uganjanje vragolij je verjetno najljubši hobi malih navihančkov, zaradi katerih jih imamo ob njihovi prisrčnosti samo še bolj radi. Se sprašujete, kje bi lahko malčki sprostili vso svojo energijo in doživeli najboljšo zabavo? Ali morebiti iščete primeren prostor za praznovanje bližajočega rojstnega dne?

Naj si bo rojstni dan, prosta sobota ali pa popoldne med tednom – privoščite svojim otrokom nepozabno in športno aktivno zabavo na več kot 300 kvadratnih metrih trampolinov, ki se nahajajo v Trampolin parku GIB v centru Športnega društva GIB Ljubljana, kjer se bodo lahko naskakali do onemoglosti. Trampolini bodo zagotovo odlična ideja, če vaš malček praznuje rojstni dan. V tem primeru bodo skrb za zabavo in varnost za vse udeležence prevzeli animatorji, ki bodo pričarali nepozabno športno zabavo in najboljši rojstni dan za malega do sedaj.

Da starši ne bi bili prikrajšani, se lahko malim navdušencem seveda brez zadržkov pridružite, saj so trampolini primerni prav za vse starosti. Skakanje lahko začinite še z izbiro raznih iger, kjer se lahko pomerite med sabo, ali pa »zaplavate« v bazenu polnem penic.

Enkratna izkušnja ali vsakotedenska športna aktivnost – v darilnih paketih SelectBox so vam odprte vse možnosti, otroci vam bodo za takšno izkušnjo še kako hvaležni!

Družinska dogodivščina Škrateljc, Polhov Gradec

Domišljija in pravljični junaki so že od nekdaj spremljevalci malih nadobudnežev. Da pa ne bi ostajali le v knjigah in slikanicah, lahko zdaj vaši najmlajši pravljico doživijo v živo!

V družinski dogodivščini Škateljc, katere pot se vije po poteh Polhovega Gradca, se bodo otroci srečali s pomembno nalogo: polhu bodo pomagali najti njegov dom! Svojo pot bodo začeli v hišici v starem parku, ki obdaja Polhograjsko graščino, od tod pa se bodo napotili po krajši nezahtevni poti ob vznožju Polhograjske gore, na kateri jih bodo čakala posebna postajališča z nalogami. Otroci bodo prejeli posebno Polhovo knjižico z zemljevidom poti in zabavnimi nalogami, s katerimi spodbujajo domišljijo in ustvarjalnost. Z zabavnimi nalepkami in žigi bodo lahko označevali delčke poti, ta jih bo vodila mimo didaktičnega čebelnjaka, opazovalnice, velike jazbine, vseskozi jih bodo spremljale velike lesene živali, ki se otrokom zdijo še posebej zanimive. Poleg raznih aktivnosti, si lahko skupaj ogledate gledališko predstavo Polh in Gradec ter prisluhnete glasbeni pravljici o polhovem rogoviležu. V pravljičnem vzdušju lahko otrokom na željo pripravijo tudi poseben rojstni dan!

Med pestro izbiro otroških aktivnosti lahko svojo pravljico doživite tudi v Bevkah na Ljubljanskem barju, kjer bo otrokova misija iskanje čarobnega izreka, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov, v pomoč jim bo mala škratica Lilija. Med potjo se bodo srečali z velikimi živali močvirja, manjkala ne bo niti želva sklednica, ki je osrednji lik slikanice Mali plac.

Vse o ponudbi boste našli TUKAJ >>, pravljična dogodivščina je del ponudbe darilnih paketov SelectBox, ki so odlično darilo za vsakogar, ki si želi vnesti v svoj vsakdan vsaj malo pravljice.

Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Ste že kdaj videli alpake? Sploh veste, kaj to je? Ne? Pa veste, da jih v Sloveniji ni veliko in da jih imamo na Koroškem? Še več, z njimi lahko opravite nadvse zanimiv sprehod in pridružijo se vam tudi na pikniku. Se sliši zanimivo?