Search
Close this search box.

Na smučišču Kope ta vikend odpirajo dodatne proge in naprave ter največjo nočno smuko v Sloveniji

Smučišče Kope postaja v tej zimi eno izmed najbolj modernih smučišč doma, saj ponuja vrhunsko udobje in varnost za smučarje vseh ravni, za pogumne, previdne in otroke.

Za sezono 2023/2024 so posodobili 10 obstoječih smučarskih prog in dodali 3 nove freestyle proge. Letos bo smučanje omogočeno na kar 13 različnih progah, ki bodo tudi širše, za še udobnejšo smuko.

Vremenske razmere na Kopah so ugodne, zato v petek, 12. januarja 2024, odpirajo dodatne proge: Pahernik in Kopnik. S tem bodo tudi premierno otvorili njihove nove naprave – štirisedežnici Pahernik in Kopnik.

Od petka dalje bo potekala tudi največja nočna smuka v Sloveniji na kar 5 progah (Sedlo, Pungart, Velika Kopa, Pahernik in Kopnik).

Za prevoz z ene do druge točke bosta letos poskrbeli dve novi 4-sedežnici (Kopnik in Pahernik) in ena vlečnica (Velika Kopa). V letos novo odprtem Grmovškovem domu je poleg domače restavracije tudi prenovljeni Holcer pub, v katerem bo letos med vikendi zabave še več. V program dodajajo tudi spevnejše elektronske ritme, ki se bodo vrteli predvsem v Zajčici, med smuko ali po njej.

Pomembne informacije:

  • Dnevna smuka: vsak dan med 9:00 in 16:00 uro
  • Nočna smuka: sreda – nedelja med 18:00 in 21:00 uro

Kaj ostaja tako, kot je bilo?

  • Proge za pogumne, previdne in otroke.
  • Na smučišču in ob njem bo še vedno na voljo vsa ponudba za udoben dan na snegu – izposoja opreme, šola smučanja, hitri prigrizki ali domače jedi, glasbeni program, proga za tek na smučeh, doživetje s krpljami in program za otroke.
  • Otroke čakajo sankališče, otroški poligon, kjer se lahko naučijo prvih zavojev, šola smučanja in deskanja, skupaj z vami se lahko odpravijo na dogodivščino s krpljami, se sprehodijo na bližnje vrhove, smučajo na izbranih smučarskih progah ali pa svoj čas preživljajo v eni izmed dveh pokritih igralnic.

Najugodnejše smučarske vozovnice lahko kupite TUKAJ.

Vabljeni, da preživite čudovite smučarske dneve na Kopah.

Vir: Kope.si

Dogodki

Smučišče Kope postaja v tej zimi eno izmed najbolj modernih smučišč doma, saj ponuja vrhunsko udobje in varnost za smučarje vseh ravni, za pogumne, previdne in otroke.