Search
Close this search box.

Na silvestrovo bodo odprte tudi planinske koče

Preverili smo, kako so ob iztekajočem se letu odprte planinske koče v naši okolici.

Peca

Dom na Peci bo odprt od 29. decembra od 10. ure naprej in do 2. januarja do 15. ure. Na koči se lahko okrepčate z različnimi jedmi, pri njih pa lahko tudi prenočite, seveda ob upoštevanju aktualnih ukrepov. Sprejemajo tako lanske kot letošnje bone. Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo na 041 976 135 (Andrej)

Smrekovec

Čez praznike bo koča odprta do 2. januarja 2022, od 7.00 do 20.00. V januarju pa vse vikende od petka do nedelje. Pri njih se boste lahko okrepčali z različnimi enolončnicami, gobovo juho z ajdovimi žganci, borovničevim ali jabolčnim zavitkom … Koristite lahko lanske turistične bone, bone 21 pa ne. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 041 785 698 (Tomo).

Uršlja gora

Prav tako do 2. januarja obratuje koča na Uršlji gori. Pri njih bo potekalo tudi silvestrovanje. Boni se lahko koristijo tako lanski kot letošnji. V ponudbi pa imajo tudi toplo hrano, in sicer ričet, golaž, govejo juho, pasulj, štrudelj … Za več informacij pa lahko pokličete na 041 685 555 (Sonja).

Naravske ledine

Koča je odprta ves ta teden in prav tako za staro ter novo leto. Potem pa do aprila vsak konec tedna, med prazniki in v času počitnic. Gostje lahko koristijo bone oziroma vavčerje, prav tako pa se lahko ob obisku koče tudi okrepčajo, saj je vedno na voljo kaj toplega za pod zob. Naročite lahko golaž, ričet, segedin golaž, ajdove štruklje z orehi, jabolčni zavitek … Po naročilu pa tudi kosilo. Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo na 051 371 574 (Valerija).

Dogodki

Preverili smo, kako so ob iztekajočem se letu odprte planinske koče v naši okolici.