Search
Close this search box.

Na Ravne prihaja Brooklyn Sky Bar, kjer bo meja samo nebo

Na Ravnah na Koroškem se kmalu odpira novo prizorišče, kjer boste lahko uživali v popoldanski kavici, večernemu cocktailu, rundi biljarda, ob vikendih pa se boste do jutranjih ur zabavali ob živi glasbi.

Bi šle s prijateljicami na popoldansko kavo, ali na zaslužen cocktail po službi? Bi s kolegi odigrali dobro partijo biljarda in se po moško pogovorili? Bi žurali ob glasbi v živo in plesali do jutra?

Brez skrbi, Brooklyn Sky Bar vam bo ponujal vse to in še mnogo več!

Na Prežihovi ulici 5 na Ravnah na Koroškem, v drugem nadstropju centra Tuš, se namreč v soboto, 24. junija 2023 odpira nova kavarna in biljardnica Brooklyn Sky Bar.

Celostna podoba Brooklyn Sky Bara je zastavljena premišljeno in z željo, da zadostijo vsem okusom. Lokal bo v celoti prenovljen, saj želijo svojim strankam ponuditi le najboljše. Prenove so se lotili na vseh nivojih, tako bodo v celoti prenovljene sanitarije, na novo bo urejen in opremljen notranji del lokala ter del, kjer se nahaja biljardnica,  prav tako bo osvežitve deležna čudovita terasa s pogledom na Ravne. Pri tem gre poudariti, da bo osrednji del terase zagotovo zunanji šank, kjer bodo mešali cocktaile in vas razvajali s pestro ponudbo.  

Kavarna bo odprta vsak dan, od ponedeljka do petka med 7. in 23. uro.  Ob petkih in sobotah, ko bodo ob večerih poskrbeli za živo glasbo, bo lokal odprt med 7.  in 3. uro zjutraj, da boste imeli dovolj časa, da se naplešete in ustvarite nepozabne spomine. Ob nedeljah pa vas bodo razvajali med 10. in 22. uro.

In ker vsaka nova zgodba potrebuje dober začetek, so za vas na dan otvoritve pripravili pravo poslastico. Od 14. ure naprej bo za dobro vzdušje na terasi skrbel DJ, ki bo ves popoldan pripravljal teren in vas ogreval za večerni spektakel, ko bo nastopil Denis Kadrić, glasbena zvezda, ki je s svojim čudovitim vokalom navdušil celo bivšo Jugo v TV oddaji Zvezde Granda.

Zato si zapišite v koledar, da se slučajno ne zgodi, da bi manjkali. V soboto, 24. junija 2023, se bo žuralo v Brooklyn Sky Baru na Ravnah!

Dogodki

Na Ravnah na Koroškem se kmalu odpira novo prizorišče, kjer boste lahko uživali v popoldanski kavici, večernemu cocktailu, rundi biljarda, ob vikendih pa se boste do jutranjih ur zabavali ob živi glasbi.