Search
Close this search box.

Na Ravne na Koroškem prihaja Mojca Fatur z monokomedijo Nikoli ni prepozno

SiTi Teater prinaša na Ravne na Koroškem novo monokomedijo avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.

V torek, 21. marca, ob 19. uri si boste lahko v Kulturni center Ravne na Koroškem ogledali monokomedijo Nikoli ni prepozno.

Monokomedija govori o Alji, ki je vse v enem in ena za vse. Po letih kuhanja, pranja, prevažanja otrok, podpiranja moževe kariere in koordiniranja družinske firme je prišel čas za spremembo. Sledila bo svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom “zadovoljna stranka, boljši svet”.

Kaj loči slabo od dobre in boljšo od najboljše frizure? Frizerka, ki jo uredi, ali stranka, ki jo nosi? Znamka pripomočkov in preparatov, tehnike in postopki ali kar življenjska filozofija? Kaj pomeni biti frizerka? Kaj pomeni biti človek? Kaj pomeni biti? Ali ne biti? Ali kaj sploh, za vraga!? Vse to se v svojih štiridesetih sprašuje Alja, ko se po večletnem premoru odloči, da se bo vrnila v frizerske vode. A zadovoljstvo je izmuzljiv pojem, svet pa pisana gneča bolj ali manj uravnovešenih strank, družinskih članov, taksistov, gradbenih delavcev in drugih, ki poskrbijo, da nič ne gre kot po maslu.

Nikoli ni prepozno je monokomedija o iskanju smisla in ravnovesja, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. Lahko pa je, zlasti, če se v zrcalo pogledate z žlahtno komedijantko Mojco Fatur, do solz zabavno.

Mojca Fatur je gledališka in filmska igralka. Nastopila je v številnih celovečernih in kratkih filmih ter serijah. Prav tako je napisala zbirko otroških knjig Osamljeni gaj.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ.

Vabljeni!

Dogodki

SiTi Teater prinaša na Ravne na Koroškem novo monokomedijo avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.