Na Ravnah že letos resort z glamping in luksuznimi hiškami

Na Ravnah na Koroškem se pozno pomladi oziroma v začetku poletja odpira turistični produkt, katerega investitor je podjetje G-team Tapetništvo. V resortu bodo tri luksuzne in tri glamping hiške, možnosti za aktivnosti in izlete obiskovalcev pa bo ogromno.
natura-glamping 2 (1)

Natura Fina Resort bo lociran na samem začetku Poseke, pojasni Marjan Glinik iz G-team Tapetništva in doda, da otvoritev načrtujejo v maju, če bo “sodelovalo vreme” in bodo razmere glede epidemije covida-19 to dopuščale.

V Natura Fina Resortu bodo tri bolj luksuzne hiške, v vsaki bodo možne nastanitve do šest oseb. Imele bodo svojo kuhinjo, spalnico, wc, predprostor in teraso. V resortu bodo še tri glamping hiške, ki bodo izdelane iz eko lesa. Hišice bodo za dve osebi, imele bodo tudi predsobo in teraso. Za glamping hiške bo zgrajena tudi posebej enota z wc-jem in tuši.

V sklopu nastanitev bodo ponudili tudi dodatne storitve. Glinik pojasni, da pripravljajo košarico presenečenja, povezali se bodo z domačini, s kmeti, s Podzemljem Pece. V sklopu bivanja bodo ponudili različne aktivnosti, pohodništvo, kolesarjanje …

Obiskovalci, ki bodo nastanjeni v Natura Fina Resortu bodo lahko koristili tudi vse dejavnosti ZKŠTM (fitnes, savne, bazen …). Sam glamping se bo nahajal 30 metrov stran od smučišča, zraven bo tudi odprt bife z veliko teraso, še pojasni Glinik. Pripravili bodo animacije za otroke, sogovornik pove, da se bodo lahko pridružili lovu na zaklad, ustvarjalnemu krožku, pohodom na bližnje hribe, raziskovanju po gozdu. Imeli bodo možnost obiskati mini disco ples z Eriko. Glinik ob tem doda, da se bodo tako otroci, medtem, ko bodo odšli starši v gore, na pohod, pridružili zanimivim aktivnostim, ki jih bodo pripravili animatorji.

Glinik ob tem doda, da so se za investcijo odločili zato, ker ljudje vedno bolj zahajajo na podeželje, stik z naravo jim je pomemben. “V raidusu 100 metrov bodo lahko koristili vse športne dejavnosti. V koronačasu je to lahko tudi mehurček za športnike, športna društva,” še pravi investitor in doda, da imajo še več načrtov za v prihodnje.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.