Search
Close this search box.

Na Ravnah se obeta večer, poln smeha z Matjažem Javšnikom

Poletje na Ravnah se nadaljuje s pestrim dogajanjem.

Na teraso DTK-ja  22. 7. 2022 ob 20.00 uri prihaja stand up komik Matjaž Javšnik, ki je eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih komikov.

Poletja pa še ne bo konec, saj se bodo poletni dogodki vrstili tudi v mesecu avgustu.

5. avgusta ob 19:00 uri koncert Duo Muzke, 19. avgusta pa bodo prišli na vrsto ljubitelji jazz glasbe, kjer bodo na Jazz večeru nastopili The Moonshiners.

Jazz Ravne praznuje 15 let. Ajda Stina Turek (vokal), Jure Praper (kitara), Vid Jamnik (vibrafon, xylosinth), Jošt Lampret in David Novak (bas), Matjaž Mlakar (saksofoni) in Matic Črešnik (bobni) so naši stari glasbeni znanci, ki so v preteklosti že večkrat sodelovali v različnih glasbenih sestavih. Jedro zasedbe torej tvorijo člani Jazz Ravne, ki so (z)rasli z nami in tako rekoč iz nas. V letu 2020 so bolj za šalo kot zares ustanovili zasedbo The Moonshiners, ki v prvi vrsti navdušuje z lastnimi kompozicijami in s svežimi priredbami skladb različnih zvrsti, jazza, funka, bluesa in še česa.

Med 24. avgustom in 28. avgustom pa bodo potekali tudi tradicionalni ravenski dnevi. Več o Poletju na Ravnah najdete TUKAJ. Za vse aktualne informacije o dogodkih pa lahko obiščete tudi Facebook stran ZKŠTM.

Število mest za določene dogodke je omejeno. Rezervacija miz možna na 040 310 566.

Dogodki

Poletje na Ravnah se nadaljuje s pestrim dogajanjem.