Na Ravnah pripravljajo srečanje z županom

Na Ravnah pripravljajo srečanje, kjer bo župan dr. Tomaž Rožen predstavil trenutno stanje glede bolezni covid-19 v občini, aktualne teme in načrtovane investicije. Na voljo pa bo tudi za vprašanja, mnenja in predloge.
Tomaž Rožen

Občina Ravne na Koroškem v sredo, 25. novembra 2020, ob 16. uri vabi na srečanje na daljavo z županom, dr. Tomažem Roženom. 

Pogovoru, ki bo potekal preko spleta se pridružite na dan dogodka, s klikom na povezavo tukaj.

Ravenski župan dr. Rožen pa se glede aktualnega stanja o epidemiji novega koronavirusa na Ravnah oglaša tudi preko svojega Facebook profila. V svoji zadnji objavi je zapisal: “Korona kriza se nadaljuje in očitno smo sredi najslabšega. Številke obolelih in umrlih ljudi so katastrofalne. Celoten sistem zdravstva se po najboljših močeh trudi v dani situaciji. Toda ne smemo pozabiti nase in na svoje bližnje. OBSTAJAJO TUDI DRUGE BOLEZNI, ki jih ne mi sami in ne zdravstvo ne smemo ignorirati. Vedno več informacij je, da ljudje ne gredo na preglede zdravniku, ker bodo ” že počakali”, da mine korona. Moj poziv danes: NE ČAKAJTE. Da ne bo prepozno za vas ali vaše bližnje. Druge bolezni je tudi potrebno zdraviti, da ne bo posrednih obolelih in umrlih še veliko več, ker bomo preveč čakali. Zdravstveni Dom Ravne na Koroškem deluje (pod COVID pogoji), in če imate zdravstveno stanje, ki potrebuje zdravnika NE ODLAŠAJTE ter poskrbite zase in za svoje bližnje. Ostanite zdravi.”

VIR: Občina Ravne, FB Tomaž Rožen

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.