Search
Close this search box.

Na Ravnah dva glasbena dogodka: Jazz večer in koncert Milana Kamnika z bandom. Poskrbeli pa so tudi za ljubitelje knjig

Občina Ravne na Koroškem ponovno vabi v mesecu juliju na kar nekaj zanimivih kulturnih dogodkov in prireditev.

IzBERI me: Grajski ‘žaklčki’

V času poletnih počitnic so v Pionirski knjižnici Leopolda Suhodolčana pripravili pakete počitniškega branja po njihovem izboru. V vsakem »žaklčku« je skritih pet knjig, leposlovnih in tudi poučnih. Poleg knjig, ki vam bodo popestrile brezskrbne poletne dni, se med njimi skriva posebno darilo za vsakega pridnega bralca. Paketi so razdeljeni v tri starostne skupine, za cicibane, pionirje in mladino. Prijazno vabljeni v knjižnico.

IzBERI me: Grajski ‘žakli’

Koroška osrednja knjižnica: Na oddelku izposoje za odrasle vas čakajo paketi poletnega branja, Vabljeni, da si izBERETE svojega!

Poletje na Ravnah 2021

Koncert Milana Kamnika z bandom prestavljen!

Koncert, kjer bo nastopil Milan Kamnik z bandom je prestavljen na 23.7.2021 ob 21. uri. Legenda z našega konca bo tokrat v naš mozaik prispevala odličen koncert skupaj s svojim bandom, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

Jazz Ravne v Grajskem parku

V torek, 20. julija 2021 ob 19. uri, bo v Grajskem parku na Ravne na Koroškem koncert zasedbe Ratko Zjaca (kitara), Simone Zanchini (harnonika), Martin Gjakonovski (bas) in Jože Zadravec (bobni).

Vstop je prost, hrana in pijača iz nahrbtnika ali bližnje terase na DTK. Več nas bo, bolj bo luštno, pravijo organizatorji dogodka.

Dogodki

Občina Ravne na Koroškem ponovno vabi v mesecu juliju na kar nekaj zanimivih kulturnih dogodkov in prireditev.