Na Ravnah otvorili prvo vlečnico za kolesarje v Sloveniji s patentiranim EasyLoop sistemom (VIDEO in FOTO)

Na Ravnah na Koroškem so danes otvorili Bike Park Poseka, kjer so kot prvi v Sloveniji pridobili tudi vlenico za kolesa z EasyLoop sistemom.

Bike Park Poseka je z današnjim dnem pričel z obratovanjem z edino vlečnico za kolesa v Sloveniji. Vlečnica ima poseben EasyLoop sistem, s katerim se kolesarji enostavno in varno priklučijo na vlečnico.

Otvoritve so se udeležili mnogi Ravenčani ter tudi obiskovalci iz celotne Slovenije. Povpraševanje je že sedaj veliko. Prav danes smo srečali že kolesarje iz Ptuja, Ljubljane in drugod. Dogodka se je udeležilo tudi okoli 20 kolesarjev iz sosednje Avstrije. Na dogodku je obiskovalce s svojo glasbo zabaval Milan Kamnik.

Investicija v samo vlečnico je skupaj znašala nekaj manj kot 20.000€ nam je zaupal direktor ZKŠTM Ravne na Koroškem, Dejan Pandel.

VIDEO: Kako pomembna pridobitev je to za Ravne, Koroško in za celotno Slovenijo, direktor ZKŠTM, Dejan Pandel

Bike Park Poseka bo deloval ob sredah in petkih od 16. do 20. ure, ob sobotah od 10. do 14. ure ter od 16. do 20. ure ter v nedeljo od 10. do 14. ure.

Dnevna vstopnica bo znašala 10€, sezonske pa bodo za otroke do 15 let 50€, za mladino od 15 do 19 let, 80€ ter za odrasle 110€. Vlečnice pa ne smejo uporabljati otroci stari do 6 let. Od 6 do 9 let pa jo lahko uporabljajo v spremstvu zakonitega zastopnika ali skrbnika – polnoletne osebe.

Nad novo pridobitvijo je navdušen tudi župan Občine Ravne na Koroškem, dr. Tomaž Rožen:

Za začetek so kupili 30 nastavkov, za v prihodnje jih načrtujejo še več. Vlečnica Poseka pelje 150 višinskih metrov visoko.

Ob tej priložnosti so na dan otvoritve na voljo promocijske cene dnevnih vstopnic (30% popust) in sezonskih vstopnic (15% popust). V hiši Poseka pa vam bo na voljo “chill zone” z mrzlo pijačo, glasbo in ležalniki. V bližini pa se odvija tudi SmokeFest Koroška 2022, ki bo poskrbel, da bo energije dovolj.

Park je primeren za širok segment obiskovalcev in namenov: otroke, mlade pare, družine, družinske zabave, rojstne dneve, team buildinge, ter za vse zabave in adrenalina željne. Ponuja pa tudi možnost spusta po ziplinu. Uporaba igral je brezplačna, za adrenalinski spust po ziplinu pa boste odšteli 1 evro.