Search
Close this search box.

Na Ravnah otroci uživali v družbi Ribiča Pepeta in ostalih aktivnosti (FOTO)

Na Ravnah na Koroškem je danes potekal Koroški otroški festival.

Številni udeleženci, ki so danes prišli v park na Ravnah na Koroškem na Koroški otroški festival, so lahko uživali v številnih aktivnosti.

Med drugim je otroke zabaval čarodej Roman Frelih. Prav tako, so na svoj račun prišli tudi ljubitelji eksotičnih živali. Na ogled je bila manjša razstava, kjer so lahko pobliže spoznali ptičjega pajka Rozi, rdečerepega udava Araxa in ameriškega goža Bojana. Dotaknili so se lahko madagaskarskega sikajočega ščurka Štefana, pobliže pogledali bradati agami Madgo in Tineta.

Na razpolago je bila tudi vožnja z Mini express vlakom, ki je skrbno izdelana kopija parnih vlakov prve polovice 20. stoletja. Mini express je pravi magnet za otroke in je narejen predvsem za uporabo v mestnih peš conah, mestnih parkih, zabaviščnih centrih in večjih trgovskih centrih.

Obiskovalci so se lahko kotalili v Zorbing žogah. To so najbolj nore napihljive žoge, katere si oseba natakne nase. V notranjosti so pasovi, s katerimi se žogo priveže na zgornji del telesa. Velikost žoge je cca. 1m, tako, da iz žoge gledajo le noge, ostalo telo pa je zaščiteno, pred morebitnimi udarci. 

Dogajanja so popestrili še:

Mini planica
Napihljivi gradovi
Gasilska lestev
Poslikava obraza
Frizerski salon
Koroška kuhína

Program Ravenski dnevi

Nedelja, 28. avgust

  • 12. 00 – Šotor pred letnim bazenom Ravne – Tradicionalno srečanje župana z upokojenci, S.O.S Kvintet

FOTOGALERIJA

Dogodki

Na Ravnah na Koroškem je danes potekal Koroški otroški festival.