Na Ravnah obravnavajo nespodobno vedenje neznanega moškega. Policisti dodatno okrepili opazovalno službo

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožila informacija o neznancu, ki se na Ravnah na Koroškem na javnih mestih, posebej na območju Čečovja, nespodobno vedel. Kot so navajali občani, so zadevo prijavili tudi na policijo, kar so nam na PU Celje tudi potrdili.

Po neuradnih podatkih občanov gre za moškega manjše suhe postave, oblečen je bil v smučarsko bundo (svetlo modre, črne in bele barve) in kavbojke. Na PU Celje so za Koroške Novice potrdili, da so glede omenjenega moškega, ki naj bi se po navedbah občanov samozadovoljeval, v zadnjem tednu prejeli dve prijavi.

“Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem, zaradi prijavljenih kršitev javnega reda in miru, aktivno zbirajo obvestila za izsleditev neznanega kršitelja. Prav tako so še dodatno okrepili opazovalno službo na širšem območju Čečovja, DTK-ja in Trga svobode,” so pojasnili na PU Celje.

Občane na PU Celje pozivajo, naj morebitni vnovičen pojav neznanega kršitelja prijavijo takoj, ko opazijo njegovo nespodobno vedenje, saj bodo imeli tako policisti več možnosti, da navedenega izsledijo že na kraju samem. Prav tako naj si občani poskušajo zapomniti čim več glede njegovega izgleda, oblačil in drugih posebnosti in tako pripomorejo k njegovi identifikaciji, so še dodali na PU Celje.

Prijave zbirajo na telefonski številki Policije 113, anonimni telefon: 080 1200 ali številka PP Ravne: (02) 821 62 00 ali elektronsko, kjer kontakt najdete na: https://www.policija.si/kontakti/estoritve/anonimna-e-prijava.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije