Search
Close this search box.

Na Ravnah objavljen razpis za direktorja Zdravstvenega doma

Svet zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem je 8. marca 2024 objavil razpis za prosto delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem.

Na spletni strani Občine Ravne na Koroškem so včeraj, 8. marca 2024, objavili razpis za prosto delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem.

Delovno mesto razpisuje Svet zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem, na podlagi 32. – 35. člena Zakona o zavodih (Uradni list RS, št. 12/91, 8/96, 36/00 – ZPDZC in 127/06 – ZJZP), 13. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, 23. in 24. člena Statuta Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem z dne 9. september 2005 in sklepa Sveta zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem z dne, 23. februar 2024.

Delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem (M/Ž) se razpisuje za obdobje štiriletnega mandata.

Na razpis se lahko prijavijo kandidati, ki poleg pogojev, predpisanih z zakonom, izpolnjujejo še naslednje pogoje:

–          visoko izobrazbo zdravstvene, ekonomske ali pravne smeri;

–          najmanj 5 let delovnih izkušenj;

–          da so državljani RS;

–          aktivno znanje slovenskega jezika;

–          da niso pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in da niso obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev;

–          da predložijo program dela in vizijo razvoja ZD Ravne za mandatno obdobje.

Kandidati morajo k prijavi priložiti življenjepis, dokazila o izobrazbi, opis delovnih izkušenj, dokazilo o nekaznovanosti, program dela in vizijo razvoja ZD Ravne za mandatno obdobje in kontakt za obveščanje (e-naslov in/ali telefonsko številko).

Prijavo z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev in ostalimi dokazili kandidati pošljejo v zaprti ovojnici s pripisom »Razpis za direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem – Ne odpiraj!« na naslov: Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, za Svet zavoda, Ob Suhi 11, 2390 Ravne na Koroškem.

Upoštevane bodo prijave, ki bodo oddane oziroma poslane do vključno 18. marca 2024 in sicer osebno (do 18. marca 2024 do 12.00 ure v tajništvu Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem) oziroma bodo poslane priporočeno po pošti (z žigom najkasneje z dne 18. marca 2024). Nepravočasne in nepopolne vloge bodo izločene iz postopka. Prijavljeni kandidati bodo obveščeni o izbiri v 30 dneh od objave razpisa.

Javni razpis boste našli TUKAJ.

Vir: ravne.si, Svet zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem

Dogodki

Svet zavoda Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem je 8. marca 2024 objavil razpis za prosto delovno mesto direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem.