Search
Close this search box.

Na Ravnah na Koroškem se pričenjajo poletne badminton priprave

Jutri se na Ravnah na Koroškem pričenjajo badminton priprave, ki so se kot uspešne izkazale že lansko poletje. Potekale bodo vse do petka, 25. avgusta 2023.

V nedeljo, 20. avgusta 2023, se začnejo poletne badminton priprave na Ravnah na Koroškem. Lansko leto so se izkazale za izjemno uspešne in tako z veseljem na Koroškem ponovno pozdravljamo tekmovalce iz BK Medvedgrad 1998 Zagreb, BK Koprivnica, BK Mengeš, BK Pišece, Long Island Sport Center New York in domačega BK Karizma.

Treninge in priprave bo vodila Renata Horvat Vrbnjak, skupaj z ostalimi trenerji, vse do petka, 25. avgusta 2023. Na pripravah bodo sodelovali sami odlični tekmovalci: najboljši hrvaški kadeti, prvi trije s hrvaške lestvice do 15. let (Lovro Matovina, Marko Šurina, Tin Radovanović), Jelena Čović (2. igralka do 13. let – Hrvaška), Pia Krizmanić (1. na slovenski lestvici do 11. let), Jan Hotko, aktualni državni prvak do 11. let, Mark Pogačar (2. na slovenski lestvici do 11. let), Tim Bregar (2. mesto na slovenski lestvici do 15. let), Sara Bregar (3. mesto na slovenski lestvici do 13. let) ter še mnogi ostali, ki osvajajo medalje na državnih in mednarodnih turnirjih.

Med njimi so tudi naši igralci BK Karizma (Eva Vrčkovnik, Sara Večko, Dejan Pušnik, Boštjan Pušnik in Tin Prasnic). Na Ravnah bo na pripravah zopet tudi Nicolas Dolar, ki trenira v New Yorku pri malezijskem trenerju Zulfadli Zulkifliju, nekdanjem mladinskem svetovnem prvaku iz leta 2011.

Mnoge od njih po teh pripravah čaka že prvi nastop na mednarodnem turnirju TEM Slovenia Youth 2023, ki bo potekal od 1.-3. septembra v Mokronogu.

Vir: ravne.si

Dogodki

Jutri se na Ravnah na Koroškem pričenjajo badminton priprave, ki so se kot uspešne izkazale že lansko poletje. Potekale bodo vse do petka, 25. avgusta 2023.