Search
Close this search box.

Na Ravnah na Koroškem je potekala Akademija ob materinskem dnevu

Dogodek so tokrat pripravili v Večnamenski dvorani v Kotljah, potekal pa je pretekli ponedeljek.

Veseli so, da so letošnjo Akademijo ob materinskem dnevu lahko izvedli v Večnamenski dvorani v Kotljah, saj so na Ravnah na Koroškem zaradi poplav ostali brez dvorane. Prireditev so pripravili v ponedeljek, 25. marca 2024, na sam materinski dan.

V začetnem pozdravu predsednice je bilo povedano: »Nocojšnja Akademija povezuje praznovanje več praznikov: dneva žena, mučenikov, Jožefovega in materinskega dne. Vsi prazniki imajo skupni imenovalec v tem, da spoštujejo in poudarjajo pomen žensk, moških in družine, torej osnovo za zdravo prihodnost naše družbe. Veselimo se srečnih in zadovoljnih odraslih in otrok. Naj bo to praznovanje, ta prireditev, čestitka našega Kulturnega društva Svitanje vsem vam.«

V programu so sodelovali otroci Podružnične osnovne šole Kotlje, Osnovne šole Prežihovega Voranca ter člani skupin oz. sekcij KD Svitanje: Vokalna skupina Brančur, Vokalna skupina Svitanje in Mladi glasbeniki Hudourniki.

Ob koncu prireditve se je predsednica zahvalila z besedami: »Hvala vsem nastopajočim ter njihovim mentorjem: Vanji, Suzani in ostalim učiteljicam iz podružnične šole Kotlje, Tanji, Luciji, Ines iz OŠ Prežihovega Voranca za pripravo otrok in sodelovanje na prireditvi. Hvala pa tudi vodjama skupin KD Svitanje Gaji in Emici. Hvala cvetličarni Tinkara za izposojene rožice, Tanji in njenima vnukinjama Tinkari in Manci za izdelavo darilc. Pravijo, da gre v dvoje vse lažje, s povezovanjem in sodelovanjem več ljudi, tudi ustanov, pa se naredi še več. Vesela sem, da nam je današnja prireditev uspela. Hvala tudi vam, drage mame, bice, tete, sestrične, sosede, prijateljice ter seveda tudi očetom, dedkom, stricem, prijateljem, da ste si vzeli čas in z nami praznovali. Hvala tudi županu Občine Ravne na Koroškem dr. Tomažu Roženu, da se nam je pridružil. Upam, da ste skupaj z nami uživali, kajti mi smo

Ob koncu prireditve je bilo videti veliko zadovoljnih, nasmejanih obrazov zadovoljnih staršev in drugih sorodnikov nastopajočih otrok, seveda tudi vseh drugih obiskovalcev, ki so uživali v programu in praznovanju vseh družinskih članov. 

Vir: ravne.si, Ana Potočnik

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Dogodek so tokrat pripravili v Večnamenski dvorani v Kotljah, potekal pa je pretekli ponedeljek.