Na Ravnah na Koroškem danes poteka sejem starin

Raziskujete predmete, ki pripovedujejo zanimive zgodbe in morda v vas prebudijo lepe spomine? Vsako tretjo soboto v mesecu lahko zaznate vonj po starinah, od pohištva, knjig, starih kovancev, prtiče, umetnine in še in še tudi na Ravnah na Koroškem. Tudi danes. Poiščite svoje najljubše starodavne zaklade.

Danes, 16. septembra 2023, poteka na Ravnah na Koroškem sejem starin, ki se zdaj že tradicionalno odvija na Grajskem dvorišču – v neposredni bližini idiličnega Grajskega parka.

Kaj lahko prodajalci prodajajo na sejmu? Pohištvo, nakit, modne dodatke, prte in prtiče ter drugi gospodinjski tekstil iz različnih obdobij (barok, biedermaier, alt deutsch, secesija, povojni izdelki, retro ali vintage stil). Knjige, razne uporabne ali spominske predmete iz vsakdanjega mestnega ali podeželskega življenja. Steklovino in porcelan, denar, kovance, razglednice.

Organizatorji so se odločili, da bo najem stojnice v letu 2023 brezplačen. Pohitite, da ne zamudite, saj je izbira zelo pestra, vzdušje pa prijetno!

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments