Search
Close this search box.

Na Ravnah bodo že petnajstič tekli na Malčkovem teku

Mladi športniki se bodo lahko to soboto v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem preizkusili v teku.

Že 15. Malčkov tek bodo prihajajočo majsko soboto organizirali na Ravnah na Koroškem in vnovič združili veliko otrok in mladih družin, ki se radi gibajo v naravi.

Mladi športniki se bodo lahko preizkusili v teku, premagovali bodo razdalji 250 in 500 metrov. Teki posameznih kategorij se bodo pričeli ob 11. uri, po teku so zanje pripravil še pester otroški program.

Namen Malčkovega teka je spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa naših najmlajših in njihovih staršev. Prireditev je namenjena predvsem otrokom, starim od 3. do 10. leta starosti. Naše najmlajše čakajo zabavne in ustvarjalne aktivnosti, nekoliko starejši otroci pa so lahko spoznali sledi, ki vodijo do Modrega volka.

Udeležba na teku je brezplačna, obvezna pa je predhodna spletna prijava. Prijava na dan teka bo mogoča le izjemoma.

Kategorije:

  • 3 in 4 leta – 1 krog
  • 5 in 6 let – 1 krog
  • 7 in 8 let – 2 kroga
  • 9 in 10 let – 2 kroga
  • 1 krog je dolžine cca 250 m.

Potrdite svojo prisotnost tudi TUKAJ. Poglej si utrinke lanskega teka TUKAJ. Podrobnejše informacije najdete tudi TUKAJ.

Malčkov šport predstavlja otroške programe, katerih glavni cilji so usmerjeni v vsestranski razvoj otrok, igro, učenje, zabavo in animacijo.  Poslanstvo njihovih programov je usmerjeno v spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa najmlajših, kot tudi vzgoja otrok v duhu vrednot, povezanih z aktivnim življenjskim slogom. 

Pridite ustvarit nepozabne spomine v Grajski park na Ravne na Koroškem.

Vir: ZKŠTM Ravne in Malčkov šport

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Mladi športniki se bodo lahko to soboto v Grajskem parku na Ravnah na Koroškem preizkusili v teku.