Search
Close this search box.

Na Ravnah bodo na velikem platnu spremljali finale evropskega prvenstva. Pripravljajo tudi spremljevalni program

Slovenska odbojkarska reprezentanca spet navdušuje na evropskem prvenstvu, zato Občina Ravne na Koroškem pripravlja spremljanje prenosa finala v živo, na velikem platnu.

Slovenska odbojkarska reprezentanca se bo v finalu evropskega prvenstva danes v Katovicah merila z Italijani. Ti so v drugem polfinalu s 3:1 (27, 22, -23, 18) premagali branilce naslova, Srbe. Finale med Slovenijo in Italijo, ki sta se merili že v predtekmovanju, s 3:1 so bili boljši azzurri, bo ob 20.30. uri.

Za vse, ki se niste odpravili na Poljsko, da bi podprli naše fante, na čelu z Ravenčanoma, Tinetom Urnautom in Klemnom Čebuljem, pa Občina Ravne na Koroškem pripravlja ogled tekme na velikem platnu, z zabavnim programom, kakšnim presenečenjem in športnim vzdušjem, “ki bo – verjamemo – »naše pobe« dodatno spodbudilo in jim pomagalo na poti do zmage!!! Do naslova evropskih prvakov,” so navedli na občini.

Zato vabljeni, da se od 19. ure dalje pridružite še ostalim navijačem na terasi DTK-ja. Tekmo si boste lahko ogledali na velikem profesionalnem platnu ob 20.30 uri. Pogoj za udeležbo pa je izpolnjevanje pogoja PCT.

FOTO: Občina Ravne na Koroškem

Slovenci bodo danes v finalu lovili prvi naslov evropskih prvakov, leta 2015 so jih v finalu zaustavili Francozi, leta 2019 pa Srbi. Medalja odbojkarjev pa se bo – ne glede na njen lesk – zapisala v zgodovino slovenskega športa kot najnovejši velik mednarodni uspeh slovenskih reprezentanc v ekipnih športih. Odbojkarji postajajo redni dobitniki medalj na velikih tekmovanjih. Danes imajo ob tem še možnost izboljšati svoj največji uspeh doslej in hkrati postati druga slovenska reprezentanca v ekipnih športih z osvojenim naslovom evropskih prvakov.

Dogodki

Slovenska odbojkarska reprezentanca spet navdušuje na evropskem prvenstvu, zato Občina Ravne na Koroškem pripravlja spremljanje prenosa finala v živo, na velikem platnu.