Na Prevalje prihaja Domen Valič s komedijo Žigolo

Ne zamudite najbolj zabavne in vroče predstave ta hip. Žigolo - Domen Valič prihaja na Prevalje in zagotovo bo pustil sled z ravno pravo mero porednega smeha in zabave.

V nedeljo, 10. decembra 2023, ob 18. uri, prihaja v Družbeni dom na Prevaljah najbolj vroča komedija ta hip. V igralski vlogi se po predstavil imenitni Domen Valič – žigolo, ki na pamet pozna leksikon zapeljevanja.

Monokomedija Žigolo s. p. (pomeni Žigolo se plača) je zelo zabavna zgodba o zapeljevanju. Avtor besedila je Matej Mijatović.

O predstavi: Hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo nam na humoren način pove, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških. Pravi, da je osvojiti žensko lažje kot osvojiti Rožnik, da pa jo je dosti težje obdržati. Toda – zakaj bi si moški pri zdravi pameti tega sploh želel?!

A ljubezen in zdrava pamet po navadi ne hodita vedno z roko v roki kot zaljubljen par. Ljubezen pa se seveda lahko zgodi tudi najboljšim. In tudi najboljši se lahko zatreskajo v napačno. Kaj pa potem?

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ. Cena v predprodaji znaša 19,00 evrov.

Domen Valič vam bo v novi predstavi, ki jo ob vrhunski igralski izvedbi odlikuje ravno prav poreden humor ter dober ritem smeha in aplavzov, ki jih izvablja iz občinstva v dvorani, takoj zlezel pod kožo. Zato ne zamudite. Vabljeni v Družbeni dom na Prevaljah!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments