Search
Close this search box.

Dobrodelni tek na Prevaljah odpovedan zaradi slabega vremena

Tudi letos bo na Prevaljah potekal velik dobrodelni dan, tek in druženje. Vse v okviru Jesenskih srečanj. V petek 31.8 bo od 16. ure dalje v Športnem parku Ugasle peči na Prevaljah potekalo zbiranje prostovoljnih prispevkov za potrebe ljudi na robu družbe v občini Prevalje.

Zaradi slabega vremena je bil dogodek odpovedan in bo prestavljen na drug datum.

Ker glavni namen ni samo tek, organizatorji želijo, da na dogodek pridejo tudi tisti, ki ne tečejo, saj je njihov namen tudi tak, da se Korošci (in seveda tudi drugi) na ta dan podružijo, si podelijo objeme ter oddajo prostovoljne prispevke za družine v stiskah. Na dobrodelnem teku se boste srečali tudi z raznimi animacijami, ki so jih nesebično pripravili prostovoljci.

Sodelujoči na dogodku so Nadškofijska Karitas Maribor, Župnija Prevalje, skavti stega Koroška 2, PGD Prevalje in NK Korotan Prevalje. Pester program, ki ga bo sestavljala Zumba, masaže, badminton, otroške frizure tete Vide, otroške animacije s poslikavami po obrazu, plesna šola MDance iz Velenja, Herkul Koroška, Timi s harmoniko, bo povezovala Anja Vajde.

Organizatorji so Župnijska Karitas Prevalje, Občina Prevalje in drugi prostovoljici, so poskrbeli tudi za vodo in sadje, poleg tega pa vsak udeleženec prejme drobno pozornost.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Dogodki