Search
Close this search box.

Na praznični tržnici v Vuzenici bodo veselo dogajanje sklenili ta konec tedna

Ne zamudite ta petek zaključka prazničnega dogajanja s koncertom domače zasedbe DaDžem.

Za zelo pester program so v okviru letošnjega veselega decembra poskrbeli tudi v Občini Vuzenica. Preteklo soboto je vse otroke obiskal Božiček in jih tudi obdaril. Ogledali pa so si lahko tudi čudovito predstavo. V okviru dogajanja je zapel tudi ŽPZ Dominica Nova (KD Radlje ob Dravi). Izvenele so najlepše praznične pesmi, ki so osvojila srca mnogih obiskovalcev.

Bili pa smo priča tudi koncertu Vaške godbe Vuzenica. Tamkajšnja Modra dvorana je pokala po šivih. Z godbeniki in godbenicami pa je zapel tokratni gost večera, legendarni Alfi Nipič.

Veselo decembrsko druženje se končuje ta petek, 23. decembra, ob 17. uri, ko vas čaka koncert skupine DaDžem. Skupina DaDžem se predstavlja kot vaš(ki) rock ‘n roll band, ki ga lahko postavite na vsak oder, v vsak lokal, na vsako zabavo. Člani zasedbe so skoraj sami Vuzeničani: Damjan Naglič, Uroš Medved, Alen Luka Rajšter in Matej Čoderl.

Veselo dogajanje na ploščadi pred blokom v Vuzenici.

Tudi tokrat bodo domači ponudniki za vas pripravili pestro ponudbo izdelkov, ki jih boste lahko kupili in podarili kot najlepše božično darilce. Hkrati pa se boste lahko s svojimi občani in krajani še zadnjič v tem letu skupaj poveselili na ploščadi pred blokom.

Lepo vabljeni v Vuzenico.

Vir: Občina Vuzenica in TIC Vuzenica

Dogodki

Ne zamudite ta petek zaključka prazničnega dogajanja s koncertom domače zasedbe DaDžem.