Search
Close this search box.

Na Občini Ravne na Koroškem so imeli poseben obisk, ki so se ga zelo razveselili

Obiskali so jih predstavnice in predstavniki CUDV Črna, VDC Ravne na Koroškem ter jim polepšali današnji petek.

Na zadnji marčevski dan s posebnim obiskom počastili mestno hišo Ravne na Koroškem predstavnice in predstavniki CUDV Črna, VDC Ravne na Koroškem. Že peto leto so jih s svojim simboličnim pomladnim dejanjem ponovno spomnili na vse pretekle praznike posvečene ženskam, ženam in materam, in jih hkrati opomnili, da lahko praznujemo tudi vse ostale dni v letu.

Kar sto ročno in umetelno izdelanih obeskov, ki jih bodo razdelili na 4 lokacijah po občini, so izdelali varovanke in varovanci s pomočjo svojih neumornih mentoric ravno v letu, ko v maju VDC Ravne slavi svojih 30 let. Predstavnicam in predstavnikom CUDV Črna, VDC Ravne na Koroškem, ki so jim polepšali dan se je s knjižnim poklonom zahvalil tudi župan dr. Tomaž Rožen, ki je izrazil zadovoljstvo ter ob tem povedal: »Imamo v mestu toliko ustvarjalnosti in možnosti, da jo pokažemo in delimo med sabo. Iskreno se veselim vsega, kar nam boste še v letu, ko praznujete, pripravili v prihodnje. Upam, da ste zadovoljni s sodelovanjem Občine, seveda pa smo vedno pripravljeni za nadaljnje izboljšave.«

Župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen je poudaril tudi pomen delovne enote Varstveno delovnega centra za kvaliteto življenja, tako uporabnikov kot tudi inkluzivne in odprte lokalne skupnosti.

Vir: ravne.si

Dogodki

Obiskali so jih predstavnice in predstavniki CUDV Črna, VDC Ravne na Koroškem ter jim polepšali današnji petek.