Na Muti poskrbeli za izvirno velikonočno dekoracijo

Epidemija novega koronavirusa bo zaznamovala tudi letošnje velikonočne praznike, ki bodo dosegli vrhunec z velikonočno nedeljo, 4. aprila. Zaradi nevarnosti okužbe bodo velikonočni obredi spet potekali na prilagojen način. Člani TD Muta pa so kljub omejitvenim ukrepom tudi letos poskrbeli za zanimivo velikonočno dekoracijo.
162191167_1349295332104656_2474933625929049007_n

Velika noč že trka na vrata in mize se bodo spet šibile pod težo najrazličnejših dobrot, kot so pirhi, okusne potice in druge jedi. V nedeljo, 28. marca, bodo verniki praznovali cvetno nedeljo, ko se spominjajo prihoda Jezusa v Jeruzalem. Dogajanje se bo nato začelo stopnjevati na veliki četrtek, ko se začne velikonočno tridnevje, ki bo svoj vrhunec doseglo na samo veliko noč.

Preberite tudi: Letos obhajanje velike noči v cerkvah, vendar na prilagojen način

Številni v velikonočnem času poskrbijo tudi za prav posebno dekoracijo domov, krajev, postavijo na ogled izvirne spomladanske aranžmaje in druge velikonočne izdelke. Kar so storili tudi na Muti, kjer so letos na ogled velikonočni zajčki iz različnih materialov, seveda pa pri TD Muta niso pozabili niti na pirhe.

Fotografije velikonočnega aranžmaja so objavili na Facebook strani TD Muta, kjer so prejeli tudi številne pohvale in zahvale. Glede na odziv so nad izvirno dekoracijo navdušeni vsi, od najmlajših do najstarejših.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.