Search
Close this search box.

Na Muti podelili visoka občinska priznanja za izjemne dosežke

Na Muti so pripravili vsebinsko bogato svečano sejo sveta občine ob letošnjem 26. občinskem prazniku, na kateri so poleg kulturnega programa in predstavitve knjižnega prvenca podelili tudi visoka občinska priznanja občine. Na svečani slovesnosti pa so svojemu namenu predali tudi tri nove pridobitve.

Na seji so podelili visoka občinska priznanja za izjemne dosežke ustanovam, društvom in posameznikom. Letošnji prejemniki občinskih odličij in priznanj so: OŠ Muta, Društvo invalidov Muta, ŽPZ Klasje, Rudi Koležnik, Miha Slemnik, Rajko Gracej, Monika Stranec in Otica Paradiž.

Prejemniki občinskih priznanj:

Ob zaključku proslave pa je bil predstavljen knjižni prvenec domačina Jožefa Uršnika, “Cerkve, kapelice, križi in druga znamenja”.

Za kulturni program so poskrbeli člani pihalnega orkestra Muta in učenci glasbene šole Melodija, ki so svečanemu dogodku dodali prav poseben pečat.

Pripravili so tudi bogat kulturni program:

Na svečani slovesnosti pa so svojemu namenu predali tudi tri nove pridobitve, in sicer novo, lepo urejeno in opremljeno poročno dvorano, nove prostore za delovanje kulturnih društev ter prostor za Krajevni urad Upravne enote Radlje ob Dravi.

VIR: Facebook Mirko Vošner

Dogodki