Search
Close this search box.

Na Koroškem svoja vrata odpira največji fitnes

V soboto, 7. septembra 2019 ob 10. uri bo svoja vrata na novi lokaciji odprl Fitnes center Herkul Gym. Še večji, še boljši in z še več ponudbe!

HERKUL – trgovina s športno prehrano in fitnes storitvami je mlado podjetje, ki ponuja fitnes vadbo, trenerstvo z osebnim trenerjem in vodene vadbe v majhnih skupinah. Sestavni del njihove ponudbe je tudi trgovina s športno prehrano in prehranskimi dodatki za rekreativne in profesionalne športnike, ter opremo za borilne veščine in oblačili za šport in prosti čas.

Poleg osebnega trenerstva nudijo tudi vodene vadbe, boks, MMA, crossfit, ki so primerne za vsakogar ne glede na stopnjo fizične pripravljenosti, ter različne populacije.


Ekipa Herkul: “Vse bolj se zavedamo prednosti, ki nam jih prinaša aktivno preživljanje prostega časa ter dobra fizična pripravljenost.”

S selitvijo na novo lokacijo (bivša Paloma) so pridobili prostor na malo več kot 500 m2, za res moderno in funkcionalno ureditev fitnesa. V fitnes so poleg naprav za moč, vzdržljivost, kardio naprav umestili tudi kletko za funkcionalno vadbo. V ločenem prostoru za vodene vadbe in izvedbo funkcionalnih treningov pa imajo tudi boksarski ring in vreče za boks. Za vse ljubitelje vadbe na prostem so pred fitnesom pripravili zunanji fitnes, tako boste v večjem delu leta treninge lahko opravili tudi zunaj.

Vadba v fitnesu: pripomore k izboljšanju kondicije, izgubi kilogramov, povečanju fizične moči, zraven tudi povezuje in ustvarja nova prijateljstva, pridobimo nov hobi, in združimo prijetno s koristnim.


HERKUL GYM fitnes je namenjen tako rekreativnim športnikom; profesionalcem; ljudem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme; osebam po poškodbah na poti njihove rehabilitacije ali pa le posameznikom z željo po napredku, spremembi načina življenja.

URADNA OTVORITEV FITNES CENTRA HERKUL GYM bo v soboto, 7. septembra 2019 ob 10. uri (Nicina 10 – prostori bivše Palome).

Herkul ekipa bo za vas pripravila pester program s športnimi igrami z animatorko za najmlajše, hostese in pogostitev. Potekala pa bo tudi predstavitev vodenih vadb: ob 11. uri MMA, ob 11. 30 BOKS, ob 12. uri CrossFit, s svojo točko pa se bo predstavil tudi Judo klub Koroška.

Dogodki