Search
Close this search box.

Na Koroškem otroškem festivalu boste lahko uživali tudi v vožnji z mini vlakcem

Majhni, veliki, hitri, počasni, razigrani in glasni – vabljeni na največje dogajanje za otroke na Koroškem, in sicer v soboto, 27. avgusta, od 15. ure dalje vsi v grajski park na Ravne, kjer se bo odvila še ena nepozabna zabava s pestrim dogajanjem.

Na Ravnah se ta teden odvijajo že tradicionalni Ravenski dnevi z bogatim programom, na svoj račun pa bodo prišli tudi najmlajši. Organizatorji Koroškega otroškega festivala namreč tudi tokrat obljubljajo obilo zabave, kar pa je najpomembneje, vse dejavnosti bodo obiskovalcem na voljo brezplačno.

V parku na Ravnah na Koroškem bo v soboto, 27. avgusta, od 15. ure naprej za odlično vzdušje skrbel Ribič Pepe, pripravljajo pa tudi bogat spremljevalni program. Med drugim vas bo zabaval čarodej Roman Frelih. V njegovi družbi boste lahko izdelovali tudi figure in balonov.

Na svoj račun pa boste prišli tudi ljubitelji eksotičnih živali. Na ogled bo namreč manjša razstava, kjer boste lahko pobliže spoznali ptičjega pajka Rozi, rdečerepega udava Araxa in ameriškega goža Bojana. Lahko se boste dotaknili madagaskarskega sikajočega ščurka Štefana, pobliže pogledali bradati agami Madgo in Tineta.

Na Ravnah pa vam bo na razpolago za vožnjo tudi Mini express vlak, skrbno izdelana kopija parnih vlakov prve polovice 20. stoletja. Mini express je pravi magnet za otroke in je narejen predvsem za uporabo v mestnih peš conah, mestnih parkih, zabaviščnih centrih in večjih trgovskih centrih.

Dogajanje bodo popestrili še:

Mini planica
Napihljivi gradovi
Gasilska lestev
Zorbing žoge
Poslikava obraza
Frizerski salon
Koroška kuhína
Pri tem naj še dodamo, da ne zamudite nagradne igre, ki smo jo za vas pripravili na Facebook strani Koroških Novic, kjer se lahko potegujeta za dva bona (meni po izbiri) oziroma za kosilo za dve osebi na Koroški kuhíni, ki bo potekala v soboto v okviru festivala.

V primeru dežja prireditev odpade.

Pri tem naj vas še spomnimo, da bo pestro na Ravnah že tudi jutri.

Petek, 26. avgust

  • 9. 00 – Prostori društva Upokojencev Ravne – PIKADO TURNIR
  • 16. 00 – Bike park Poseka – Friday ride day vol. 2
  • 20. 00 – Šotor pred letnim bazenom Ravne – BOMB SHELL, DEJAN VUNJAK, ZVITA FELTNA

Sobota, 27. avgust

Nedelja, 28. avgust

  • 12. 00 – Šotor pred letnim bazenom Ravne – Tradicionalno srečanje župana z upokojenci, S.O.S Kvintet

Ostali dogodki:

  • BILJARD: po dogovoru, prostori društva upokojencev Ravne na Koroškem
    vodja Elza Urnaut.
Majhni, veliki, hitri, počasni, razigrani in glasni – vabljeni na največje dogajanje za otroke na Koroškem, in sicer v soboto, 27. avgusta, od 15. ure dalje vsi v grajski park na Ravne, kjer se bo odvila še ena nepozabna zabava s pestrim dogajanjem.