Na Kopah se dogaja. Holcerčkov festival v polnem teku (FOTOGALERIJA)

Na Kopah so optimistično vstopili v novo sezono. Kot uvod v poletje so pripravili največji festival za družine, tretji Holcerčkov festival na katerem zagotovo najbolj uživajo najmlajši.
216980049_4113235238756244_3187763818352393515_n

Uvod v poletno dogajanje na Kopah je bil Holcerčkov poletni festival, ki je navdušil najmlajše in njihove družine. Na festivalu so organizatorji pokazali, da so Kope prav zare družinska destinacija ter, da se lahko na Kopah res marsikaj počne.

Holcerčkov poletni festival je zaživel ob 10. uri, program pa je že ves dan zanimiv za vse generacije. Za glasbo in zabavo so skrbeli Modrijani, na Kopah pa je prišel tudi ambasador AC Ravne Luka Basi.

Zaživela je Holcerčkova pravljična dežela, mini ZOO, ob Petelinjem jezeru pa se obiskovalci lahko pridružijo Holcerčkovi pravljici.

Pripravili so tudi Jolly kotiček, najmlajši pa se imajo možnost olepšati v Holerkčovem lepotilnem salonu, kjer poskrbijo za poslikavo obraza in modne frizure. Otroci se zabavajo v parku z napihljivimi igrali ter se lahko preizkusijo v plezanju na plezalni steni. Obiskovalci uživajo v WOOM mini parku in bike parku, v vožnji z električnimi kolesi po Pohorju, igrali disk in multi golfu, na voljo pa so jim tudi informacije o atraktivnih športih. Z igranjem družabnih iger pa si lahko prislužijo tudi zanimive nagrade.

FOTOGALERIJA

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
miha
miha
12. julija, 2021 7:35

A ma novi objekt Zajc vse papirje, tako kot prejšnji?

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.