Search
Close this search box.

Na Kopah otvoritev poletne sezone s Holcerčkovim poletni festivalom

Holcerčkov poletni festival danes na Kope prinaša veliko pestrega ter zanimivega dogajanja. Potekal bo že petič zapored, prihajajo tudi Čuki in Ribič Pepe.

Že petič se bo danes odvil Holcerčkov poletni festival, ki navdušuje otroke in starše iz cele Slovenije. Dogodek za družine bo letos potekal od 10. ure dalje in seboj prinaša še več zanimivega dogajanja kot vsa pretekla leta.

Za zabavo bodo tokrat poskrbeli odlični Čuki, ki poskrbijo za najboljšo zabavo za vse generacije. Z njimi boste peli, plesali ter se smejali. Ribič Pepe pa gre rad okoli sveta in skrivnosti vse pozna. Ustavil se bo z veseljem tudi na Kopah ter prevzel vsa otroška srca. Nepogrešljivi del dogajanja pa bo zagotovo tudi Dj Ney.

5. Holcerčkov poletni festival pa prinaša otvoritev novega adrenalinskega parka, Holcerčkovo pravljično deželo, mini ZOO, Holcerčkova pravljica ob Petelinjem jezeruJolly kotiček, Holcerčkov lepotilni salon (poslikava obraza, friziranje), igralni park z napihljivimi igrali, jahalne urice in predstavitev konjeniškega kluba L&L, plezalno steno, družabne igre z nagradami, WOOM mini park, bike park, z električnimi kolesi po Pohorju, s sedežnico do energetskih točk in Holcerčkovega stola velikana, Disk golf, Multi golf, predstavitev atraktivnih športov in še in še.

Pa še ena noro dobra novica za vse – VSTOPNINE NI! Več info o dogodku najdete TUKAJ.

Holcerčkov poletni festival danes na Kope prinaša veliko pestrega ter zanimivega dogajanja. Potekal bo že petič zapored, prihajajo tudi Čuki in Ribič Pepe.