Na Kopah obratujejo vse naprave. Brezplačno testiranje zagotovljeno na smučišču vsak dan

V devetih statističnih regijah z boljšo epidemiološko sliko od sobote naprej spet obratujejo smučišča, pogoj za smučanje je negativen hitri test na okužbo z novim koronavirusom, ki pa ga lahko na Kopah opravite brezplačno vse dni v tednu.
kope105
Današnje jutro na Kopah

Kot so sporočili z največjega koroškega smučišča, je za njimi “soliden vikend ponovne otvoritve smučišč.” Pravšnji dnevi za ljubitelje smučanja pa se obetajo tudi v naslednjih dneh. Imajo tudi približno 10 cm novozapadlega snega, tako da so pogoji za smuko idealni.

Na dnevno smuko se lahko odpravite od ponedeljka do nedelje, in sicer med 9. in 16. uro. Na nočno smuko pa od ponedeljka do sobote, med 18. in 20.30 uro.

Vsi ceniki smučarskih vozovnic so objavljeni na spletni strani http://www.kope.si, seveda pa tudi to leto lahko smučarji kupijo najugodnejšo smučarsko vozovnico z vključeno malico na http://www.1nadan.si.

Za več informacij obiščite njihovo Facebook stran, ki jo najdete TUKAJ. Več informacij: rezervacije@kope.si ali 02 88 39 850.

Kot smo že omenili, je pogoj za smučanje negativen hitri test, ki mora biti opravljen v Sloveniji in ne sme biti starejši od 24 ur. Negativen covid test je obvezen tudi za imetnike sezonskih vozovnic, saj brez predložitve na blagajni smuka ne bo omogočena.

Brezplačno testiranje je omogočeno vsak dan na smučišču Kope – vstopna točka Pungart. Poteka pa med 8. in 12. uro.

Predložitev negativnega testa COVID-19 prav tako ni potrebna za profesionalne športnike, trenerje in drugo spremljevalno osebje za izvedbo tekem in treningov. Uporaba se dovoli tudi otrokom do vključno 12. leta starosti v spremstvu staršev.

Na smučišču je poskrbljene za vse zdravstvene ukrepe, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19, še sporočajo s Kop, od koder so nam poslali še nekaj čisto svežih fotografij.

Preberite tudi: V Slovenj Gradcu in Mislinji nekoliko spremenjeni termini za hitro testiranje

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.