Search
Close this search box.

Na Kopah bodo danes poskrbeli za čudovit večer Grupa Vigor

Danes, se bo na najbolj party smučišču v Sloveniji spet nora zabava. Ne zamudite in preživite čudovit večer z nepozabno skupino Grupo Vigor.

Koprski smučarski raj na Kopah bo v danes, 24. februarja, zažarel v ritmih vrhunske glasbe, saj se obeta nepozaben večer s priljubljeno skupino Grupa Vigor. Skupina, ki navdušuje že desetletje, bo ponovno gostovala na Kope in obiskovalcem pričarala noč zabave ob zvokih svojih nepozabnih hitov.

Grupa Vigor je glasbena skupina s številnimi uspešnicami, med katerimi izstopajo pesmi, kot so “Marija,” “Da sam ja on,” in mnoge druge. Njihov prepoznaven zvok, energičnost in odlična izvedba so razlog, da so postali priljubljeni tudi med slovenskimi poslušalci, ki jih vedno znova odlično sprejmejo.

Zasedba Vigor prihaja iz sosednje Hrvaške, natančneje iz Osijeka in niza hit za hitom. Na sceni so že vse od leta 1992. Zase pravijo, da so se odločili življenje vzeti v svoje roke in prav nič ne prepuščajo usodi. Danes od glasbe živijo in veljajo za skupino, ki zabava vse generacije.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na najbližjih BS Petrol ali  TUKAJ.

Tudi tokrat ne bo manjkal DJ Ney. Vabljeni, da se pridružite temu glasbenemu spektaklu na Kopah in doživite nepozaben večer v dobri družbi, obdan z idiličnim zimskim okoljem.

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Slavko Zdolšek
Slavko Zdolšek
1 mesec nazaj

a spet ta južni? gor je pa res vse južno….sedaj verjetno tudi sneg…

Aleš
Aleš
Reply to  Slavko Zdolšek
1 mesec nazaj

Take butaste komentarje obdrži zase si pa ja nor!!!!

Danes, se bo na najbolj party smučišču v Sloveniji spet nora zabava. Ne zamudite in preživite čudovit večer z nepozabno skupino Grupo Vigor.