Search
Close this search box.

Na Kopah bo veselo tudi ta konec tedna

Ta konec tedna bodo za nepozabno zabavo v Holcer pubu poskrbeli Okejevci (Okej band) in Luka Basi. Obeta se žur do jutranjih ur, ki ga ne gre zamuditi.

Tudi ta konec tedna se na Kopah, ki veljajo za najboljše party smučišče, obeta nepozabna zabava do jutranjih ur in še dlje.

V petek, 8. decembra 2023, vas bo v Holcer pubu zagrel imeniten Okej band, ki veljajo za prave žurerje in zagotovo bodo ta sloves več kot opravičili na Kopah. Dan kasneje, v soboto, 9. decembra 2023, pa vas pričakuje ljubljenec občinstva Luka Basi.

Skupina Okej ali “Okejevci” delujejo že od leta 2011 in v vsem tem času so nanizali več kot petnajst lastnih skladb in k temu dodali tudi enajst videospotov. Na svojih nastopih izvajajo zabavno in narodno zabavno glasbo, radi pa zapojejo in zaigrajo tudi kakšno dalmatinsko skladbo. Njihova publika zelo dobro ve, da kjer so Okejevci, tam je odlična zabava, saj se vedno znova trudijo razveseljevati vse generacije in na odru dati od sebe “vse” in še več.

Luka Basi je znan po svojih pesmih v hrvaškem jeziku. Ker je ponosen Korošec in Slovenec, kdaj pa kdaj preseneti tudi s kakšno v domačem jeziku. Skupaj z njim boste lahko prepevali na Kopah, kjer je že stari znanec.

NAJCENEJŠO VSTOPNICO si lahko zagotoviš TUKAJ (Okej) in TUKAJ (Luka Basi).

Vabljeni!

Dogodki