Search
Close this search box.

Na Komisiji nad Mislinjo pripravljajo prireditev “Tako smo delali nekoč”

V soboto, 29. julija 2023, vas Turistično društvo Mislinja vabi na prireditev ''Tako smo delali nekoč''.

Turistično društvo Mislinja vas v soboto, 29. julija 2023, vabi na prireditev ”Tako smo delali nekoč”, ki bo potekala ob gozdarski koči na Komisiji. Za vas bodo pripravili prikaz starega običaja pranja perila ter priprave ”stele”.

Ob 14:00 uri bo zbor pri koči, kjer vas bodo predstavniki turističnega društva pozdravili, nato pa sledi desetminutni sprehod do Lukovega slapa, kjer vas bodo pričakale perice in vas izzvale, da se preizkusite v ročnem pranju.

Ob povratku h koči si boste lahko ogledali še prikaz običaja priprave stelje, najmlajšimi obiskovalci pa bodo izdelovali piščalke.

Za dobro vzdušje bo poskrbljeno, da pa bodo zadovoljni tudi želodčki, vas bo TD Mislinja pogostilo z ”Mislinjskim piskrom”. Seveda bodo poskrbeli tudi za zabavno glasbeno popoldne z igrami. In kot je že običaj, tudi letos vse obiskovalce pozivajo k ”zelenemu vedenju” in vse naprošajo, da s seboj prinesete svoj krožnik in pribor, da se skupaj izognemo odvečni odpadni embalaži.

V primeru slabega vremena pa si Turistično društvo Mislinja pridržuje pravico do spremembe termina, o čemer boste obveščeni pravočasno.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu.

Vir: TD Mislinja

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Boris
Boris
9 mesecev nazaj

Že sama lokacija je čarobna. Lukov slap pa impresionira.

Dogodki

V soboto, 29. julija 2023, vas Turistično društvo Mislinja vabi na prireditev ''Tako smo delali nekoč''.