Search
Close this search box.

Na Ivarčko na brezplačne čevapčiče, stand up večer, nedeljski Živ Žav in na Siddharto

To poletje Ivarčko Jezero vabi s pestrim dogajanjem za vse generacije,

Ta konec tedna se na Ivarčekm jezeru spet obeta pestro dogajanje, tako za najmlajše kot za starejše, ki si želijo večer preživeti z obilico smeha.

V soboto, 16. 7. 2022, bodo ob 20:00 uri na Stand up Ivarčko nastopali stand up komiki: MC Anton Pevc, Rok Bohinc, Mark Džamastagič, Luka Dimitrijevič in Alen Mastnak.

Nedelja, 17. 7. 2022, pa bo rezervirana za najmlajše in mlade po srcu. KUC KUC gledališče in Ivarčko jezero vabita na nedeljski Živ Žav.

Tokrat vas bodo razveselili s Čukovimi delavnicami, kjer boste lahko pokazali svoje najbolj kreativne ideje, nato pa bo sledila gledališka predstava – Pikina velika Pustolovščina. Vstop je na oba dogodka prost.

Pri tem naj še enkrat omenimo, da se že ta petek na Ivarčko vračajo tudi pikniki.

Kaj lepšega si lahko zaželite kot hladno pivo in domače čevapčiče, ki vam jih bodo postregli ob jezeru pod Uršljo goro. Ob naročilu pijače pa prejmete čevapčiče brezplačno.

Seveda ne bo primanjkovalo plesnih ritmov, športnih aktivnosti ter najboljših posladkov. Brbončice boste lahko na Ivarčkem jezeru razvajali tudi z domačim sladoledom, ki si ga lahko postrežete kar sami. Vstop na piknik, ki se ga lahko udeležite 15. julija ob 18.00, je prost.

Športne aktivnosti:

  • mini golf
  • odbojka
  • košarka
  • SUP-anje

Na Ivarčko jezero pa prihaja tudi SiddhartaVstopnice za koncert, ki ga napovedujejo za 22. julij, si lahko nabavite že danes, in sicer TUKAJ.

Dogodki

To poletje Ivarčko Jezero vabi s pestrim dogajanjem za vse generacije,