Search
Close this search box.

Na Golažijadi tekmovalo 8 ekip: Župan ob jubileju podelil tudi priznanje (FOTO)

Športno kulturno društvo Gradišče je v soboto 31. avgusta 2019 pripravilo že 20. tradicionalno Golažijado 2019.

Golažijada je potekala na športnem igrišču pri Proštu nad Slovenj Gradcem. Ob 13 uri so pričeli s kuhanjem, vmes so potekale zabavne športne igre.

Kar 8 ekip je tekmovalo v pripravi najboljšega golaža, po okusni pogostitvi pa so za dobro vzdušje in veliko veselico poskrbeli še Mladi Gamsi. Je pa bilo to leto še bolj posebno kot sicer, saj je župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler podelil priznanje občine, ki ga je prejelo Športno kulturno društvo Gradišče ob 20-letnem jubileju delovanja in sooblikovanja športnega, kulturnega in družabnega utripa lokale skupnosti.

Župan Tilen Klugler je dodal: “Člani ŠKD Gradišče, ostali občani in občanke so ponovno pokazali svojo gostoljubnost, domačnost in povezanost. Vse to je bilo moč čutiti na vsakem koraku.”

Športno kulturno društvo Gradišče deluje od leta 1999, članom je od meseca novembra do meseca marca omogočena rekreacija na treh lokacijah, v telovadnici OŠ Pameče,telovadnici Gimnazija SG ter telovadnici OŠ Šmartno. Udeležujejo se Srečanj Gradiščanov po vsej Sloveniji, v okviru društva deluje tudi moški pevski zbor Gradiški fantje.

POGLEJTE KAKO JE BILO:

Dogodki