Search
Close this search box.

Na cesto Dravograd-Ravne sta se podrli dve drevesi. Kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh? (FOTO)

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so na glavni cesti Dravograd - ravne na Koroškem posredovali gasilci in policisti.

Ob 15.31 sta se na glavno cesto relacije Dravograd – Ravne na Koroškem v naselju Podklanc, občina Dravograd, podrli dve drevesi. Odstranili so ju gasilci PGD Črneče.

Po naših podatkih je bila cesta zaprta, do približno 16.30 ure, ko so gasilci odstranili podrto drevje, policisti pa sprostili promet.

Vir: SPIN

Kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh?

Ponoči bo večinoma oblačno, proti jutru bo ponekod v osrednjih in zahodnih krajih deževalo, na Primorskem ob pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo do 6 do 11, ob morju okoli 13 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Še bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo dopoldne še oblačno z občasnim dežjem, popoldne pa se bo delno zjasnilo. V sredo bo delno jasno z nekaj spremenljive oblačnosti. Možna bo kakšna ploha ali nevihta. Topleje bo.

Vremenska slika

Nad Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. Od vzhoda v spodnjih plasteh ozračja k nam doteka vlažen in hladen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo povečini oblačno, v krajih južno od nas bo občasno deževalo. V Kvarnerju bo pihala šibka do zmerna burja. V ponedeljek bo v krajih severno od nas deloma jasno, drugod povečini oblačno z občasnim dežjem. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje so na glavni cesti Dravograd - ravne na Koroškem posredovali gasilci in policisti.