Search
Close this search box.

MOL Ravne na Koroškem – Vrhunska kakovost goriv in dnevno sveža ponudba

Bencinski servisi že dolgo več ne predstavljajo zgolj postanka za natočiti gorivo, temveč nudijo veliko več. Predstavljajo namreč široko ponudbo izdelkov za naše udobje na poti, obenem pa nam nudijo sveže prigrizke in odlično kavo, ki jo lahko spijemo v prijetnem ambientu.

V začetku junija je MOL Slovenija odprl dolgo pričakovan nov bencinski servis na Ravnah na Koroškem, s čimer so povečali svojo mrežo v Sloveniji, v katero je vključenih več kot 50 bencinskih servisov. Ponudba novega bencinskega servisa MOL Ravne na Koroškem poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO vključuje tudi celovito Fresh Corner ponudbo. Med delovniki je bencinski servis odprt med 5. in 23. uro, ob sobotah med 6. in 23. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 7. in 22. uro

Široka ponudba

Bencinski servis MOL Ravne na Koroškem je sodoben bencinski servis v MOL mreži in nudi izvrstno nakupno izkušnjo ter prijeten postanek na poti. Ponudba poleg goriv MOL EVO vključuje tudi polnjenje utekočinjenega naftnega plina (avtoplina), avtomatsko avtopralnico in 3 mesta za ročno pranje vozil, tudi večjih, kot na primer kombijev ali traktorjev, ter točilno mesto za AdBlue, tako za osebna kot za tovorna vozila. Poleg tega obsega tudi trgovski del, v katerem lahko najdete različne izdelke za nego avtomobila, dom ali zgolj prigrizke.

Okusne sveže malice in prigrizki

Bencinski servisi MOL so znani tudi po svoji posebni Fresh Corner ponudbi, v kateri lahko izbirate med toplimi in hladnimi sendviči, sproti pripravljenimi iz svežih sestavin, ter sveže pečenimi pekovskimi izdelki, ki so lahko tudi odlična dopoldanska malica.  Ste že poskusili Fresh Corner hot dog, ki je prejel priznanje Izbran produkt leta 2023? Naziv potrjuje, da tudi kupci prepoznavajo kakovost ponudbe na MOL bencinskih servisih, kjer je na voljo tudi odlična kava, katere posebnost je, da je vedno pripravljena iz sveže mletih zrn in po želji obogatena s svežim mlekom.

Vrhunska goriva

Goriva MOL EVO predstavljajo evolucijo na trgu goriv – učinkovito namreč čistijo motorje vozil in jih ohranjajo čiste, saj vsebujejo posebne dodatke, razvite posebej za goriva MOL, ki se imenujejo inteligentna MOL EVOTECH formula. Ta je sposobna zaznati prah in obloge, ki se nabirajo v motorjih, njene molekule pa čistijo motorne dele in jih ščitijo pred korozijo. Premium goriva MOL EVO Plus, ki so v letu 2023 prejela priznanje Izbran produkt leta, vsebujejo še več posebne EVOTECH formule.

Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL Ravne na Koroškem vam je na voljo 6 točilnih mest, ponudba goriv pa vključuje standardna MOL EVO bencinska in dizelska goriva ter Premium goriva MOL EVO Plus.

Bencinski servis MOL Ravne na Koroškem je brez dvoma bencinski servis prihodnosti, ki z raznoliko in svežo Fresh Corner  ponudbo poskrbi za udobje na poteh, neodvisno od njihove dolžine.

Bencinski servisi že dolgo več ne predstavljajo zgolj postanka za natočiti gorivo, temveč nudijo veliko več. Predstavljajo namreč široko ponudbo izdelkov za naše udobje na poti, obenem pa nam nudijo sveže prigrizke in odlično kavo, ki jo lahko spijemo v prijetnem ambientu.